Star Wars: Squadrons - a testreszabásról bővebben

Habár a Star Wars: Squadrons hajóit és pilótáit alaposan személyre szabhatjuk majd, a fejlesztők tisztában vannak azzal, hogy sokan csakis a filmek változatlan látványára vágynak. A Motive játéka ezen a fronton sem okoz csalódást.
  • Írta: szlav

Kommentek

#10
Így meg viszont szerintem értelmét veszti az egész. Amikor Pistike egy nagy véretest fest a járművére, vagy felveszi vérhörcsög-jelmezt, azt azért teszi, hogy mindenki lássa, mekkora májer csávó ez a Pistike. De hát így meg minek. Viszont ha a festések maradnának a Star Warsban is felbukkanó festéseknél, rangjelzéseknél, vagy olyasmiknél, amik nem lógnak ki a SW világából, nem kellene bajlódni a kikapcsolással.
#8
#7: Hmm. Te is Joe Biden férje vagy?
#5
#1: Olyanról még sosem hallottunk, hogy kozmetikai extrákat a játék során megszerzett kreditekből lehet vásárolni?
Lehet, hogy az EA gyakorlatilag a sátán, de ha egyszer a Motive a promóidőszakban egyenesen kijelenti, hogy nem lesz benne mikrotranzakciós, valódi valutás shop, akkor ezzel szembemenni effektíve bűncselekmény lenne.

#3: Az az opció arra szolgál, hogy az ellenfeleid ne piros pöttyös meg rózsaszín szívecskés TIE Fighterek legyenek, hanem hagyományos, egyforma, szürke űrhajók.
#4
#1: Nem kell aggódnod, nem egy bólogató figura fogja befolyásolni a célzásod! Szóval nem kötelezően vannak benne a játékban. :D
#3
Fant meg ha zavarja ugyse cicomazza ki. Szóval nem értem minek kell ide külön gomb.
#2
#1: Ennel nagyobb gondunk sose legyen.