DiRT 5 - raliklasszikusoktól a homokfutókig

  • Írta: szlav
  • 2020. július 4.
  • Hír
Link másolása
A DiRT 5 szakít az eddigi tradíciókkal, hála az alapoktól átdolgozott kampányának és az óriási változatosságot kínáló garázsának. A Codemasters elárulta, hogy milyen járműtípusokra számíthatunk az ősszel érkező játékban.

A Codies blogján közzétett legfrissebb bejegyzésnek köszönhetően alaposabban is megismerhetjük azokat a benzinfalókat, amelyekkel a DiRT 5-ben találkozhatunk majd. Habár a széria korábbi részei is rengeteg járművet vonultattak fel, azokat a legtöbb esetben a modern és klasszikus raliversenyek indulóiból válogatták össze, így csak ritkán találkozhattunk az olyan egzotikusabb különlegességekkel, mint az óriási szárnyakkal büszkélkedő sprintkocsikkal, vagy a valódi terepre szánt platóskocsikkal.

A DiRT 5 összesen 13 kategóriát különböztet meg a járművei közt. A Rally Cross, a Classic Rally, az 80s és 90s Rally, a Modern, illetve a Rally GT nélkül el sem tudnánk képzelni egy ilyen játékot, de a Formula Off Road, a Rock Bouncer és Super Lites, vagy a Cross Raid versenyjárgányai máris alaposan felforgatják az autólistát. A nehezebb vasak szerelmeseinek az Unlimited kategória teherjárgányai vagy a Pre Runners utcai terepjárói imponálhatnak majd, a legnagyobb adrenalinhajhászok pedig a Sprint kategória 900 lóerős lélekvesztőivel tehetnek próbát.


A DiRT 5 október 9-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, később pedig megjelenik Stadiára, Xbox Series X-re és PlayStation 5-re is.

9.
9.
adamsfamily
A Grid 2019 után sok jót nem várok ettől a játéktól.
8.
8.
Ooorky
#5: Én a "gymkhana" miatt hagytam félbe a 3. rész "sztori" módját, qva irritáló volt.
5.
5.
drat576
A 4. rész nagyon tetszett. Ezt egyelőre nem tudom hova tenni. Bár a 2. részt is nagyon szerettem és az is laza hangvételű volt. Remélem nem mennek el a Showdown irányába. A 3-nál is kihagyhatták volna a driftet és a gymkhana-t.
3.
3.
Terrybully
#2: :D Javaslom, hogy látogass meg egy szemészetet. Egy dolog utálni egy szériát, más dolog szimpla butaságokat írni dacból. Mondom ezt úgy, hogy az eddigiek alapján hidegen hagy ez a rész...
2.
2.
#1: Hihetetlen, hogy a 18 éves Rallisport Challenge-nek jobb a grafikája, mint ennek, csak motion blur meg ca nélkül. De gondolom kellet ez ahhoz, hogy next-genen meglegen majd a 25 fps.
1.
1.
Ez az, amikor minden van egy játékban és minden szar egyszerre. Nem kedvelem a Dirt-öt, nagy szerepe volt a Burnout-ok mellet, hogy az autós játékok műfaja kvázi kihalt. Pont azért, mert ilyen fos az egész. Na de mit lehet tenni. Ezt is úgyis megveszik, mert elég rendesen igénytelen a játékos társadalom nagy része.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...