DiRT 5 - raliklasszikusoktól a homokfutókig

A DiRT 5 szakít az eddigi tradíciókkal, hála az alapoktól átdolgozott kampányának és az óriási változatosságot kínáló garázsának. A Codemasters elárulta, hogy milyen járműtípusokra számíthatunk az ősszel érkező játékban.
  • Írta: szlav

Kommentek

#9
A Grid 2019 után sok jót nem várok ettől a játéktól.
#8
#5: Én a "gymkhana" miatt hagytam félbe a 3. rész "sztori" módját, qva irritáló volt.
#7
#6: Igen-igen. Nehéz úgy megcsinálni, hogy mindenkinek jó legyen. Csak én pl olyan vagyok, hogy szeretem 100%-ra megcsinálni a játékokat, szóval azt is meg kell csinálnom benne amit annyira nem élvezek. De ez már az én bajom :)
#6
#5: A Showdown volt a leggyengébb rész, a videók alapján köze nem lesz hozzá.(remélem) Én sem kedveltem a gymkhana részleget, de van olyan ismerősöm aki arra esküszik, úgyhogy biztos lenne rá igény. Én a sima Dirt részektől változatos versenyeket várok, itt talán most újra megkaphatom ezt.
#5
A 4. rész nagyon tetszett. Ezt egyelőre nem tudom hova tenni. Bár a 2. részt is nagyon szerettem és az is laza hangvételű volt. Remélem nem mennek el a Showdown irányába. A 3-nál is kihagyhatták volna a driftet és a gymkhana-t.
#4
#2: Jót nevettem
#3
#2: :D Javaslom, hogy látogass meg egy szemészetet. Egy dolog utálni egy szériát, más dolog szimpla butaságokat írni dacból. Mondom ezt úgy, hogy az eddigiek alapján hidegen hagy ez a rész...
#2
#1: Hihetetlen, hogy a 18 éves Rallisport Challenge-nek jobb a grafikája, mint ennek, csak motion blur meg ca nélkül. De gondolom kellet ez ahhoz, hogy next-genen meglegen majd a 25 fps.
#1
Ez az, amikor minden van egy játékban és minden szar egyszerre. Nem kedvelem a Dirt-öt, nagy szerepe volt a Burnout-ok mellet, hogy az autós játékok műfaja kvázi kihalt. Pont azért, mert ilyen fos az egész. Na de mit lehet tenni. Ezt is úgyis megveszik, mert elég rendesen igénytelen a játékos társadalom nagy része.