Heavenly Bodies - a fizikaalapú űrkaland

  • Írta: szlav
  • 2020. július 4.
  • Bejelentés
Link másolása
Van néhány játék, amit maga a fizikai motor és a karaktereink esetlen irányítása is elvisz a hátán. Ilyen zakkant űrkalandnak ígérkezik a Heavenly Bodies is, amelyben a 70-es évek kozmonautáit keverhetjük indokolatlanul komoly pácba.

Az űrben senki nem hallja meg, ha a kezelhetetlen irányítás miatt sikítasz. Aki játszott már a Human: Fall Flat, a Gang Beasts vagy akár a QWOP című mesterművekkel, az aláírhatja, hogy nincs veszélyesebb dolog annál, mint amikor az ember végtagjai úgy viselkednek, mintha spagettiből lennének. Úgy tűnik, hogy a Heavenly Bodies űrhajósait is egy ilyen átok sújtja, zéró gravitációban pedig ez a helyzet szörnyen veszélyes tud lenni.

A 2pt Interactive játékában egyedül vagy egy társunkkal kooperálva próbálhatjuk megoldani az űrállomás ügyes-bajos dolgait. A könyörtelen fizikának és az egyenként irányítható végtagoknak köszönhetően természetesen ez nem lesz könnyű feladat.

A Heavenly Bodies PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re érkezik 2021-ben. A PS5-ös verzió különlegessége lesz, hogy alaposan kihasználja majd a DualSense kontroller adottságait, így a haptikus visszajelzésnek köszönhetően a saját kezünkkel érezhetjük majd, ahogy az asztronautánk ujja lecsúszik egy kapaszkodóról, de kitapogathatjuk akár a különböző felületek eltérő keménységét vagy sűrűségét is.

1.
1.
medson
Erre kíváncsi leszek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...