Horizon: Zero Dawn - a PC-sek már nagyon várják

Két nappal ezelőtt megtudtuk, hogy egészen pontosan mikor érkezik Aloy kalandjának PC-s portja, a játékosoknak pedig nem is kellett ennél több, azonnal rápörögtek a Horzion: Zero Dawn előrendelésére.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#103
Sajnálom a moderátorokat, ennyi sz*rt végig olvasni és még moderálni is. Megérdemlitek a pénzetek.
#102
#101: No, akkor ezt le is tudtuk végre.
#101
#100: Ó, na... Nem kell bemorcizni. Szívesen olvasom még 4 cikk alatt 30-30 hozzászólásban tőled, hogy miért szar a konzol és a ps exek, hogy aztán te dobálgass másokra olyan dolgokat, hogy "vergődik és kínlódik" :).
#100
#99: A hangnemből és a színvonalból kiindulva te vered magad. Azt írtam ott, hogy kíváncsi vagyok a Halo-ra, mert ott is valami nagy reformról volt szó és kinézem belőlük az ow-t, vagy akár egy Destiny ripoff-ot.

Ez a mondat hol mondja neked, hogy én, mármint pont én, full multi és open world gyűlölő ezzel akarok játszani? Mondd meg. Azt mondtam, hogy érdekel, hogy mi kerekedik ki belőle.

Annyira szánalmas ez a vergődés és kínlódás, amit te is lenyomsz itt, hogy ha a kutya bevenné, megveszne.

Úgyhogy most magyarázd el, hogy ami oda van írva, az mitől jelenti azt, hogy én ezzel játszani akarok. Egyszerűen te is csak képzelődsz és nincs senki más, akivel vitatkozhatnál, pedig pont emiatt a szinted miatt veled már tegnap sem volt kedvem írogatni.
#99
#98: Mondjuk furcsa, hogy itt vered magad, aztán meg megnézem mit kommentelsz a micro first party-s showja alatt és Halok-ra meg Destinykre gerjedsz, miközben azt mondod csak single játékkal tolod szinte. :) Egyik játék se jut eszembe, ha meghallom az "erős single player" leírást.
#98
#96: Ha tényleg te vagy Duken, akkor az alapján, amiket állítólag játszol, pont, hogy neked nem jönnek be a sztori címek. Én meg szinte csakis és kizárólag ilyenekkel játszom. De, hogy egyet is értsek veled valamiben, tényleg nagy megfejtés, hogy nem ugyan olyanok az adott címek, mert más történetet mesélnek el és nem ugyanazt. Mindent értek már, csak ez valahogy el is kerülte a figyelmemet.

Well, shit. XD
#97
#95: Meg ha tudom, hogy a Duken az, meg sem próbáltam volna neki bármit is elmondani :)

Amúgy meg igen, tudom, bizonyos szempontból minden az, mivel ugye az irodalom három részre osztható (líra, epika és dráma) és ez alapján minden egyes film és játék, amit valaha láttunk, a dráma alfaja (kivéve ismeretterjesztő film, mert az epika).
#96
#94: Nos, attól hogy egyes sony játékok karakter drámák, közel sem mindegyik...( jé ez is egy zsáner...) attól mèg más és más történetet mesélnek el. Nem ugyan azt. A játékmenetről pedig ami egy játék veleje pedig nem is beszéltünk még.
Ha neked nem jönnek be a sztorival is rendelkező játékok attól még nem lesznek ugyanolyanok. Legfeljebb neked nem jönnek be. Akkor meg minek beszélsz marhaságokat. Egyszerűen mondhatod azt hogy nem jönnek be neked. Ennyi.
#94
#93: Semmi értelme nincs a kommentednek, rendesen nem érted, miről van szó. És meg se próbáld megmagyarázni, hogy csak azért nem érted, mert nincs benne egy ilyen szó, hogy majdnem, vagy csaknem. Te magad vagy a full tompa, ha nem esik le, hogy KONKRÉTAN B+ mindegyik Sony által gyártatott ex játék (nem a megjelntettek, hanem a gyártottak), MINDEGYIK TPS karakterdráma, de már a Dad of Boi is az, pedig az nem ilyen volt.

Nem érted? Ne rontsd tovább a táborod megítélését. Jó, ideírom, hogy a Gran Turismo az nem TPS karakterdráma, meg biztosan a Rachet sem az, de aki a fentieket nem látja, annak semmi olyan rálátása nincsen a videojátékokra, hogy ugráljon ilyen kiforgatott 10 IQ-s hülyeségekkel.
#93
#87: Nem ugyan az. Hogy a picsába lenne ugyanaz pl. egy Bloodborne meg egy Uc4?
Nagyon húgyagyúnak kell lenni annak aki szerint majdnem ugyanolyan mindegyik.
Egészen más harcrendszerrel, játékmenettel rendelkeznek!
Ilyen alapon mi a fasznak veszed meg az 50000-dik fps-t, rts-t, vagy verekedős játékot.? Az is ugyanaz nem?
Aki szerint két játék ugyanolyan csak azért mert egy zsáner a kettő, az agyilag zokni.
#91
#87: Annyiban egyeznek a nagy részük, hogy storyközpontú.
Rengeteg ex van nyilván te sem ismered mindegyiket.(még én sem)
meg ugye multiplatform címekhez ex dlck is vannak.
Tennék am a helyedben egy próbát!(ps5 el mert az már visszafelé kompatibilis a ps4 el)
Amikor pc nyomtam csak győzködtek meg tukmáltak a ps el...
Annyira ellenségesnek vettem egyszerűen nem akartam.
Meg amikor kontrollert fogtam a kezembe mondom ez egy vicc! :D
Haverom meg kölcsön adta a ps3 (inkább rám erőltette)
Végigvittem egy pár exet utána lepontoztam mert nem azok a címek voltak amik érdekeltek.Kemény 30 ezerért nekem adta tudta megveszem mivel akkor még 140 volt a gép.Jött a GOW 3 és akkoriban én még olyat nem láttam amilyen brutális volt ahogyan kinézett áh egy élmény volt.Most meg jobban szórja a sony a címeit mint vala és egyre merészebbek.
Ugyan azt csinálja a sony pc sekkel mint velem a haverom!
Megmutatja ad egy pár dolgot, legyen idő emésztgetni a ps5 ig.
#90
#89: Mindegy, most néztem, az első 60 oldal JRPG csak Steam-en 900 db JRPG játék. Ha ebből kiveszed a Final Fantasy 15-öt, az akkor is 899. Ennél több van PS-en?
#89
#88: JRPG talán nagyon esetleg, de inkább elhiszem neked, mint utána nézzek, úgyhog oké. Ritmusjátékból szerintem viszont csak 2020-ban több jött PC-re, mint a PS1-től kezdve Sony-ra.

No persze ez nem ilyen agresszív beszólás akar lenni, mert én is előbb választanék 10 minőségi(bb) és kontrolláltabb release-ből, mint 2000 indie akármiből, ha ezen a vonalon lennék.
#87
Törölt felhasználó
#85: Na erre már tudok válaszolni :). TPS akció , adventure is, ha azt nézzük.Ennyi idő alatt azért adhattak volna ki más műfajban is játékot.Amire azt mondják sokan, hogy fúúúú 3a ez a sony ez az ex stb... .Nekem is sima egy kaptafának tűnnek a játékaik.Egy fajtát tudnak csinálni, de elismerem azt baromi jól.Aki nem csömörlött meg még tőle, biztos szereti.Így van rendjén.De tagadni hogy nem ugyan az / vagy majdnem/ mindegyik.... .
#86
Törölt felhasználó
#82: Ilyen kérdéseket nem tudok értelmezni, vagy nagyon alacsony a kommunikációs szinted, vagy én fejlődtem tovább.Ha leírod miben nem értesz egyet, akkor talán elérünk a kommunikáció szintjére is.
#84
#80: Ja. Végül is stratégiai játékokat én is szeretem, arra ott van az iphone. Tökéletes rá!
Rpg meg jrpg megint több van psen ahogy verekedős játékok is. Szimulátor is mert ott az assetto meg a gran turismo. Viszont fps-eket tényleg jobb pécén nyomni! Na nem az egér miatt hanem a stabilitás és az fps szám végett! Csak kell mindkettő! :)