Cyberpunk 2077 - Night City és az ő hat arca

Nem lehet panaszunk a Cyberpunk 2077 eseményeinek otthont adó város, Night City változatosságára, a várost ugyanis hat jól megkülönböztethető kerületre osztották fel, amelyeket persze egytől-egyig bejárhatunk majd.

A CD Projekt RED már a korábbi munkáinál is nagy figyelmet fordított arra, hogy a bejárható városok - legyen az Vizima, vagy Novigrad - negyedei jellegzetesen elkülöníthetőek legyenek egymástól.

A Cyberpunk 2077-nek otthont adó Night City sem lesz kivétel ilyen szempontból. Az asztali társasjáték tíz kerületéből hatot felfedezhetünk a játékban, amelyek természetesen mind más-más hangulatot és kihívást tartogatnak a számunkra:

  • City Centre - Bármilyen meglepő, ez lesz a belvárosi rész, hatalmas felhőkarcolókkal és üzleti negyeddel. Azonban a felső tízezer mégsem itt található a Cyberpunk 2077-ben.
  • Westbrook - Ők ugyanis Westbrook utcáin élnek, ahol a legtöbb híresség is megtalálható.
  • Heywood -  Szintén egy tehetősebb környék (egy modern kertvárosi rész), ahol azért már felütötte a fejét a bűnözés.
  • Watson - Az előzőekkel szemben már igenis balhés kerület, ahol a legtöbb bevándorló tömörült össze.
  • Santo Domingo - Amellett, hogy Night City ipari negyede, szintén nem egy olyan hely, ahol este szívesen tévednél el egyedül.
  • Pacifica - Ez már tényleg a legveszélyesebb körzet - belépés csak saját felelősségre és fegyverrel ajánlott.

 

Ha minden a tervek szerint megy, akkor idén november 19-én felfedezhetjük a fentebb részletezett területeket a Cyberpunk 2077-ben PC-n, PS4-en, Xbox One-on, valamint később PS5-ün és Xbox Series X-en is.

24 komment - szólj hozzá!