Cyberpunk 2077 - Night City és az ő hat arca

Nem lehet panaszunk a Cyberpunk 2077 eseményeinek otthont adó város, Night City változatosságára, a várost ugyanis hat jól megkülönböztethető kerületre osztották fel, amelyeket persze egytől-egyig bejárhatunk majd.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#24
en viszont meg ezen a generacion tolom le, igy kivancsi vagyok melyik platformra vegyem meg. gondolom itt mar elegge nagy kulombseg lehet az XBOXONEX vs PS4PRO paros kozott. valoszinu X-en jobban fest majd (gyorsabb/tobb ram/jobb kontroller), viszont a PS4PRO-m SSD-vel megy es ott van PSplus.
#23
Ez lesz az a játék amit kivárok ps5-re!
#22
#15: Itt miért nem működik a jogállam? Sorolj már példákat légyszíves, hogy mitől kéne úgy éreznem, hogy egy rohadt diktatúrában élek. Köszi
#21
#20: No látom, hogy te lealább érted, hogy miről beszélek. Persze, amúgy nem fog csődbe menni, a CD, ha "fura" lesz a Cyberpunk és anyagilag nincs az a bolygó, hogy ne legyen sikeres ezek után. (Főleg, hogy még nekem is elő van rendelve több, mint egy éve).

De ha szar lesz --- vagy fogalmazunk úgy, hogy nem annyira jól jön össze (mint pl egy Mafia, vagy Saints Row), amit még a legnagyobb rajongóként is számításba veszek, akkor sokan fogják a szemöldöküket a seggük partjáig felhúzni és kb 50 % vevő lepattan a következő játékukra, a Witcher -re és megszűnik a bizalom is. Ilyen ez a showbusiness. Most a CD elég god mode-ban tolja a Doom-ot és feltétlen a kiérdemelt bizalom. Imádom az univerzumot és a setting-et, tolni fogom a játékot, de ha egy gagyi GTA klón lesz az egész, azt én fogom először kimondani, első nap, első percben. Azért mert nem én fogok megfelelni a játékonak, mint ahogy bizonyos kötökben teszik, hanem a játéknak kell megfelelnie nekem.

Azt hiszem, ez egészséges gondolkodás.
#20
#14: Ha elbaszott GTA-t említesz, szerintem a Mafia sorozatra gondolsz inkább ahol volt egy első rész aztán ennyi. Vagy a Saints Row-ra ha már itt tartunk, ahol meg volt egy közepesen erős harmadik rész. A Projekt Rednek amúgy miért is lenne vége? Te láttad hogy uborkáék vagy aktivizsönék bebukták a részvényeiket örökre mert csináltak egy rakás szar játékot? A hype megvan, már az elad majd egy nagy rakás lemezt meg elektronikus tulajdonjogot. Persze remélem a legjobbakat, és szerintem a szembeszél ellenére is képesek lesznek a PS4/XBOXONE verziókat alaposan megcsinálni.
#19
Azon gondolkodom, hogy a fehérjéket mikor fogják betiltani az amcsiknál, mert az rasszista összetevő. Mert ugye a L'oreal nem fogja a fehéret mint jelzőt megemlítenie a termékeinél, mert bántó a feketék irányába értve. Megőrült jó pár ember! Lesz Amerikában kurva világ a fehérek kárára, ha nem Trump nyer, mert a feltüzelt rengeteg fekete akkor fog igazán érdekes dolgokat művelni, ha a demokraták esetleg megnyernék a választásokat. És ez vár Európára is, csak lassabb fokozatban.
#18
#15: igen, mennyivel jobb az USA-ban, ahol ha nem keresel évi 6 számjegyű összeget meg is dögölhetsz az egészségügyi rendszerük miatt; vagy hogy ha este kimerészkedsz az utcára egy nagyobb városban, akkor ugyanúgy lehet reális halálfélelmed mint 100 évvel ezelőtt ugyanott.
nem azt mondom ,hogy Magyarország jó hely, de itt előbb el tudsz érni egy 21. századi fejlett országban elvárt életminőséget, mint ott. nyilván ha jól képzett vagy s tapasztalt a munkaerőpiacon, akkor ott a jobb, nincs mese - csak ugye ez még mindig nem igaz a népesség nagy részére.

ON: az aggasztó csöppet, hogy sokminden vissza lett egy kissé skálázva. nem 10 terület hanem hat, nem háromlépcsős eredet választás hanem csak 3 opciós - ezek valószínűleg jó jelek ,hogy realizálták a készítők a kevesebb néha több elvét; csak remélem nem veszik el az igazi RPG érzés, mert a Witcher-ekben nagyon eltaláltak hogy az előre megírt, adott karakternek árnyalhatjuk a személyiségét döntésekkel. itt custom character-nél kicsit több opciót várok, de az eddigi látnivalók egyáltalán nem koncentráltak erre.
#17
#15: Erről az jutott az eszembe, hogy ott tényleg megválasztották Arnold Schwarzenegger-t kormányzónak, mert ő a terminátor és amúgy is, just for the hell of it.

Itt meg akkor Gáti Oszkár, vagy Reviczky Gábor kéne elnöknek.
#15
Trump egy conman. Az, hogy megválasztották, és rászavazott több millió ember, az egy dolog. Ha ráadnának egy öltönyt egy majomra, és megtolnák egy alapos víruskampánnyal, simán megválasztanák. Már csak azért is, mert mekkora poén. Az emberek ilyenek. Ha mindenki higgadt fejjel, reálisan tudna gondolkozni ezen a bolygón, akkor ezeket az alakokat elzavarnák a picsába, illetve meg sem választanák őket. Azonkívül az ostobaságnak hatalmas ereje van. Vagy inkább úgy mondanám, a propagandának hatalmas ereje van, még a nem buta emberekre is, de az ostobáknak kb olyan, mint a tűznek az oxigén. Nagyon szomorú ez, hogy itt tartunk, hogy ilyen Trumpok, és Orbánok uralkodhatnak. Csak az Usában annyival jobb a helyzet, hogy ott még működik a jogállam.
#14
#13: Akkor hozzázólok én is. Remélem nem egy elbaszott GTA lesz az egész, mert akkor vége a CDPR-nek.
#13
Ha más nem is én azért hozzászólok a cikk tartalmához. Reménykedem hogy a különböző körzetek valóban egyediek lesznek, de közben egy nagy egészet alkotva jelennek meg. Nem akarok olyat hogy átsétálok az utca túloldalára és ott már a totál törvénytelen fegyverkereskedők integetnek át a törvénytisztelőknek. Legyen átmenet. A művészi megvalósítással az eddik kiadott videók, képek, concept artok alapján nem lesz gond.
#12
#8: Azért kíváncsi vagyok arra, hogy végig tudja-e vinni kedvenc parókánk a 60-70 éves médiatörvény megváltoztatását, amit pont azért kezdett el, mert letiltotta a Twitter XD

De hey... Lehet, hogy Trump lesz fehér emberek megmentője. Nagyon beállt amúgy ellene az egész világ, el akarják távolítani. De én rá szavazok. (vagy mi)
#11
#4: Az érdekes lenne... A műseggű mint 1st lédi? XD
#10
Érdekesség, én katolikus keresztény családnak vagyok a (félresikerült) leszármazottja és így tudom, hogy a keresztények Trump-ot támogatják. Több oka is van ennek, de itt lehet egy összekötő kapocs a sok fízfejűnek zzal, hogy akkor minden keresztény egyúttal rasszista is.

Most nem azért, de én TÉNYLEG utálom ezt a bolygót.
#9
#4: XD
#7
#1: Igazad van, ennek ellenére én úgy gondolom, hogy egy elnöknek nem “tényeket” kene kozolgetnie Twitteren meg interjúkban, hanem cselekednie annak érdekében, hogy enyhítse az adott problémákat. Egyébiránt, ha lattal Trumprol valaha 2-nel több videot vagy interjút ami vele készült, esetleg akármilyen felszólalását különböző eseményeken, akkor tudod, hogy az ember egy totalis idióta és a világon fingja sincs semmiről... rasszizmus ide vagy oda.
#6
#4: Szerintem is eddig úgy fest, hogy marad Trump, mondjuk 2020 eddig tényleg tele volt nem kis meglepetésekkel, úgyhogy fogadni nem mernék azért rá! :-)))
#5
Akkor a Westbrook voltaképpen kb. a mai Beverly Hills lesz.. Hát, manapság már ott is akadt azért balhé elég. :-)))