Troy Baker megnézné Josh Brolint Joel szerepében

Egyelőre nagyon keveset tudunk az HBO által adaptált The Last of Us-sorozatról, nemrég azonban a játék egyik szinkronszínésze elmondta, hogy ő kit látna szívesen az egyik fontos karakter szerepében.

Idén márciusban robbant a hír, miszerint az HBO és a PlayStation Pictures közösen dolgozik azon, hogy sorozatként is feldolgozza a The Last of Us első részének a cselekményét. Magáról a projektről idáig csak annyit tudunk biztosan, hogy a Csernobil forgatókönyvírója és rendezője is csatlakozott a stábhoz, de nemrég a Joel karakterét játszó szinkronszínész - a szakma egyik veteránja, Troy Baker - elárulta egy interjún belül, hogy ő kit látna szívesen a morcos texasi szerepében.

Troy elmondása szerint Josh Brolin munkássága jelentősen befolyásolta őt, amikor eljátszotta Joelt, így érthetően nagyon szívesen látná a színészt a sorozatban Ellie mellett. Mivel a játék sava-borsát Ellie és Joel kapcsolata adta, remélhetőleg a csapatnak sikerül méltó utódokat találnia Ashley Johnson és Troy Baker (valamint az egész szinkrongárda) helyére.

17 komment - szólj hozzá!