Manor Lords - középkori városépítő a láthatáron

  • Írta: szlav
  • 2020. július 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A Manor Lords olyan, mintha a Banished és a Total War szerelemgyermeke lenne, hiszen amíg alapvetően egy részletesen kidolgozott középkori városépítőről van szó, itt harcba is küldhetjük majd a seregeinket.

A Slavic Magic aprócska független csapata egy olyan középkori városépítő menedzsmentjátékot álmodott meg, ahol az emberek nem csak kapát vagy kalapácsot, de adott esetben kardot is ragadhatnak. Az elsődleges célunk az lesz, hogy a vidék adottságait kihasználva felvirágoztassuk a saját középkori falunkat, itt azonban nem csak a természet viszontagságaitól kell majd tartanunk, de a fosztogatóktól és az ellenséges népek seregeitől is.

Itt lép be a képbe a Manor Lords harcrendszere, amely a látottak alapján igen ismerős lehet a Total War-rajongók számára. Külön egységek helyett itt is egész katonai századokat irányítunk majd, így komoly hangsúlyt kap az egységeink okos pozicionálása.

A Manor Lords idén ősszel érkezik PC-re.

3.
3.
Tök jól néz ki. Ebben a kategóriában nagyon be lehet ülni a gép elé és az a fajta, hogy érdekeljen csak egy kicsit és keményen rá lehet kattanni rövid időn belül.
2.
2.
hedzsooo
Végre valami igazán pofásnak ígérkező ebben a műfajban is. :-)))
1.
1.
Cole
Na nekem pont erre van szükségem. Eddig nem hallottam, köszi, hogy írtatok róla. :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...