DOOM Eternal - nincs elfelejtve a Switch-port

  • Írta: szlav
  • 2020. július 6.
  • Hír
Link másolása
Már a játék megjelenése előtt tudtuk, hogy a DOOM Eternal előbb-utóbb ellátogat Nintendo Switchre is, pontos megjelenési dátumot azonban a mai napig nem kaptunk. Ez hamarosan megváltozik.

Márciusban óriásit szólt a DOOM Eternal - a játék nem elég, hogy elképesztő sebességgel pörög, de emellett remekül is fest. Már a 2016-os játéknál sem volt kis teljesítmény egy ilyen programot átültetni a Nintendo Switch hardverére, így nyilvánvaló, hogy az Eternal is komoly kihívást jelent, de ahogy azt a játék producere, Marty Stratton is megemlítette, a portolásban segítő Panic Button csapata érti a dolgát.

Habár pontos premierdátumot egyelőre nem kaptunk, a játék producere szerint a nagyon közeli jövőben végre erről is leránthatják a leplet. Stratton ismét kihangsúlyozta, hogy a Switch-változat minden tekintetben teljes értékű élményt nyújt majd, semmi nem kerül vágóasztalra, és a játékmenet is pontosan ugyanazt az adrenalinbombát tartogatja, mint PC-n vagy konzolokon.

2.
2.
Ehhez jöhetne már a DLC, ami lehetne mondjuk egy 8-10 órás csomag. Azt érdemes lenne megvenni hozzá. De azt viszont a mai napig nem értem, hogy ebben a játékban miért van multi.
1.
1.
zozo76hun
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...