Nyílt világú VR-játék készül a Rockstarnál

Úgy tűnik, nem az L.A. Noire: The VR Case Files volt a Rockstar Games utolsó próbálkozása a virtuális térben. A legfrissebb álláshirdetések szerint egy AAA-kategóriás, nyílt világú VR-cím van készülőben.

A Video Games Deluxe ismerős lehet azok számára, akik játszottak az L.A. Noire: The VR Case Files című játékkal, hiszen a Rockstar Games esernyője alatt ez az ausztrál csapat vezényelte a játék fejlesztését. A stúdió nemrégiben frissítette a LinkedIn-profilját, ahol nemes egyszerűséggel elárulták: egy új AAA-kategóriás, nyílt világú játékot készítenek a Rockstarnak.

A csapat már hét éve dolgozik a Grand Theft Auto- és Red Dead Redemption-sorozatokat is jegyző megastúdió keze alá. Habár azt nem tudni, hogy az L.A. Noire-hoz hasonlóan egy már meglévő IP-t ültetnének át a virtuális valóságba, vagy esetleg egy teljesen új címen dolgoznak, annyit leszögezhetünk, hogy a projekt mindenképpen nagyszabásúnak ígérkezik. A Sydney városában fekvő irodába tapasztalt programozókat, engine-programozókat, dizájnereket és animátorokat is keresnek, úgy tűnik tehát, hogy a csapat nem vicceli el a toborzást.

2 komment - szólj hozzá!