Dátumot kapott a Microsoft first-party show-ja

Ahogy azt jó előre megígérte, júliusra újabb bemutatóval készül a Microsoft, ezúttal azonban az Xbox Series X first-party fejlesztései - köztük a Halo Infinite - kapják a főszerepet.

A Microsoft megerősítette, hogy július 23-án, magyar idő szerint 18 órakor veszi kezdetét az a show, ahol a saját fejlesztésű Xbox Series X-címeit fogja bemutatni. Az eddigiek alapján a Halo Infinite biztosan kiemelt szerepet élvez majd, de a Double Fine, a Ninja Theory és az Obsidian fejlesztései is terítékre fognak kerülni.

Ezenkívül csak tippelni tudunk a felhozatal kapcsán, de adná magát például, hogy új résszel mutatkozzon be a Forza Motorsport-sorozat, és a sokat pletykált Fable-folytatásból is megnéznénk valamit, amit a Playground Games új divíziója fejleszt. Talán a Microsoft újonnan alapított csapata, a The Initiative is villant egyet - ha hihetünk a szóbeszédeknek, a brigád a Perfect Darkot támasztaná fel.

A Microsoft májusban jelentette be, hogy ezentúl minden hónapban bemutat valamit az új Xbox érkezése apropóján. Sajnos eddig nem sikerült túl erősen a promósorozat: a májusi Inside Xbox óriási csalódás volt, júniusban pedig csak blogposztokra futotta a cégnek. Állítólag augusztusban újabb műsorra számíthatunk, akkor az Xbox Series X kistestvére, az Xbox Series S lesz a főszereplő.

Az Eurogamer egyik újságírója szerint a Sony legközelebb augusztusra készül State of Playjel.

8 komment - szólj hozzá!