Dátumot kapott a Microsoft first-party show-ja

Ahogy azt jó előre megígérte, júliusra újabb bemutatóval készül a Microsoft, ezúttal azonban az Xbox Series X first-party fejlesztései - köztük a Halo Infinite - kapják a főszerepet.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#8
#7: Igen, az már félig kész volt, mikor a Microsoft megvette az Obsidiant (ezt én is később tudtam meg)
Most mondjam, hogy azért lett király, mert nem a Micro égisze alatt készült?
Nem mondom :D
#7
#5: Az Outer worldsnél azerintem nem is a micro volt a kiadó. Az amolyan zabigyerek volt náluk. :)
#6
#5: Amúgy boxom van, és szeretem is. A Game Pass kurvajó. Vannak jó játékok is, minden fasza, csak az a kurvanagy durranás hiányzik.
#5
Annyira balfaszok a Micronál, komolyan. Ezek nem tudnak egy normális reklámkampányt összehozni? Már írtam párszor, de úgy látom, senki sem gondolkodik hozzám hasonlóan.
Tehát :
A Gears 5 első előzetese unalmas volt.
Az új Halo előzetese unalmas.
Ezek elvileg izgalmas shooterek, nem? Olyan előzetes kéne nekik, hogy kirobbanjanak a képernyőből!
Hihetetlen. Vagy csak én vagyok szőrszálhasogató? Ez a szerencsétlen Outer Worlds is egy tök jó game a kritikusok és a játékosok szerint is, de akinek nincs Game Pass, az szerintem nem is hallott róla.
#4
#3: Miért, Outer Worlds 2 már szóbajött egyáltalán? Amúgy mennyit adtak el az 1-ből? Nem kapott valami hatalmas reklámot.
#3
Várás van. A Halo-nál érdekel, hogy mit hoztak ki belőle, mert ott is valami nagy reformokat emlegettek. Én most megmondom, hogy simán kinézem belőlük, hogy valami open world lesz, de még egy Destiny knockoff-ot is el tudok képzelni. De ez csak találgatás, úgyis csak akkor derül majd ki.

Obsidian érdekelne még nagyon, de valószínű ott is, hogy a Drágám, a kölykök összementek the videogame lesz és nem az outer 2. Mindegy, akkor is várás van.
#2
Nagyon várom! :)
#1
Király :)