Befejeződtek az új Zelda szinkronmunkálatai?

Habár a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatásából lényegében semmit nem láttunk a bejelentése óta, úgy tűnik, a Nintendo szorgosan dolgozott a háttérben: állítólag már a szinkronmunkálatok is befejeződtek.

Jól haladhatnak a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatásának munkálatai, legalábbis akkor, ha hihetünk a Revalit és Zeldát spanyol nyelven megszólaltató színészeknek; Marc Navarro és Nerea Alfonso az Un Café Con Nintendo podcastben kotyogták el, hogy már befejezték a játék szinkronmunkálatait.

Mindez azért is érdekes, mert dacára annak, hogy a játéknak még címe sincs (az első és egyelőre utolsó trailerben "a Breath of the Wild folytatásaként" emlegették a játékot), kifejezetten jól haladhat a fejlesztés: a szinkronmunkát általában csak a fejlesztés késői szakaszában szokás befejezettnek tekinteni, a spanyol ráadásul még csak nem is kiemelt nyelv, a japán és az angol hangok biztosan elsőbbséget élveztek.

Ezt azt jelenti: ha még nincs is készen az új játék, a tartalom jelentős részét már befejezte a Nintendo. A folytatás egyébként eredetileg DLC-nek készült, később azonban önálló projektté nőtte ki magát.

16 komment - szólj hozzá!