Befejeződtek az új Zelda szinkronmunkálatai?

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 6.
  • Pletyka
Link másolása
Habár a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatásából lényegében semmit nem láttunk a bejelentése óta, úgy tűnik, a Nintendo szorgosan dolgozott a háttérben: állítólag már a szinkronmunkálatok is befejeződtek.

Jól haladhatnak a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatásának munkálatai, legalábbis akkor, ha hihetünk a Revalit és Zeldát spanyol nyelven megszólaltató színészeknek; Marc Navarro és Nerea Alfonso az Un Café Con Nintendo podcastben kotyogták el, hogy már befejezték a játék szinkronmunkálatait.

Mindez azért is érdekes, mert dacára annak, hogy a játéknak még címe sincs (az első és egyelőre utolsó trailerben "a Breath of the Wild folytatásaként" emlegették a játékot), kifejezetten jól haladhat a fejlesztés: a szinkronmunkát általában csak a fejlesztés késői szakaszában szokás befejezettnek tekinteni, a spanyol ráadásul még csak nem is kiemelt nyelv, a japán és az angol hangok biztosan elsőbbséget élveztek.

Ezt azt jelenti: ha még nincs is készen az új játék, a tartalom jelentős részét már befejezte a Nintendo. A folytatás egyébként eredetileg DLC-nek készült, később azonban önálló projektté nőtte ki magát.

16.
16.
Zuzmo
15.
15.
Csoki80
Kíváncsi vagyok ki lesz Link magyar hangja :-)
14.
14.
Darksiders84
#13: Windbound hasonló lesz de gyengébb kivitelbe vagy majd kiderül amúgy a WW-t én is újra nyomnám.
13.
13.
Ooorky
#12: Felőlem készülhet 20 évig is új rész, csak a Wind Waker HD-t adják már ki Switch-re, hogy ne kelljen WiiU-t vennem miatta.

Igen, tudom, hogy van emulator, toltam is rajta, azért kell eredetiben.
12.
12.
Darksiders84
#10: Jó igaz de mostmár így hogy van bőven Zelda a valódi újuláshoz több idő kell hogy ne legyen olyan sorozat mint pl az Assassins vagy Far Cry bár ha bele gondolok az alapok mindig ugyanaz a Zelda esetében is
11.
11.
Zuzmo
#7: Talán valamennyi előnyt jelenthet technikai oldalról, hogy ez már nem jön Wii U-ra szemben az első résszel, de alapvetően ugyanaz a játék lesz új tartalmakkal, minimális finomhangolással, pár új mechanikával.
10.
10.
Ooorky
#9: Anno azért Gamecube-ra és N64-re is 2-2 teljesen eltérő rész jött, handheldek meg szabályosan tobzódtak Zeldákban.
9.
9.
Darksiders84
#7: Jól sejted mivel igazi folytatás kb generációnként sok évente jön teljesen új rész ami megújultan robbant de valószínűleg nem igazán lesz még egyhamar új gép újabb Switch de rájöttek a Nintendoék hogy bizony vennék az emberek a kisebb kiegészítőt is és így majd kapunk amit kapunk de Zelda rossz nem lehet max nem 10 pontos lesz csak 9 és esetleg rövid de azért remélem változatos élmény lesz.
8.
8.
Ooorky
#7: Én talán 20 órát raktam bele, összeszenvedtem az elefántot meg a tevét és kb. 0 motivációm van folytatni. Főleg ez a törő fegyveres rendszer irritál benne.
5.
5.
Ganzer
#4: Nálam ez úgy történt hogy pc-n vittem végig először, aztán lett egy switch-em, és oda is megvettem. Munkámból kifolyólag sokat utazok így a switch + ps vita nekem létszükséglet. Nem bántam meg, handeld-en is tűrhető a játék.
2.
2.
No, reméljük pont olyan jó lesz, mint az előző. Egyike azon címeknek, amik esetében pár hónap múlva nem csak rosszat hallani a játékról.
1.
1.
kamgecam
Krvára remélem hogy nem kell sokat várni rá!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...