Befejeződtek az új Zelda szinkronmunkálatai?

Habár a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatásából lényegében semmit nem láttunk a bejelentése óta, úgy tűnik, a Nintendo szorgosan dolgozott a háttérben: állítólag már a szinkronmunkálatok is befejeződtek.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#16
#15: Csőre Gábor.
#15
Kíváncsi vagyok ki lesz Link magyar hangja :-)
#14
#13: Windbound hasonló lesz de gyengébb kivitelbe vagy majd kiderül amúgy a WW-t én is újra nyomnám.
#13
#12: Felőlem készülhet 20 évig is új rész, csak a Wind Waker HD-t adják már ki Switch-re, hogy ne kelljen WiiU-t vennem miatta.

Igen, tudom, hogy van emulator, toltam is rajta, azért kell eredetiben.
#12
#10: Jó igaz de mostmár így hogy van bőven Zelda a valódi újuláshoz több idő kell hogy ne legyen olyan sorozat mint pl az Assassins vagy Far Cry bár ha bele gondolok az alapok mindig ugyanaz a Zelda esetében is
#11
#7: Talán valamennyi előnyt jelenthet technikai oldalról, hogy ez már nem jön Wii U-ra szemben az első résszel, de alapvetően ugyanaz a játék lesz új tartalmakkal, minimális finomhangolással, pár új mechanikával.
#10
#9: Anno azért Gamecube-ra és N64-re is 2-2 teljesen eltérő rész jött, handheldek meg szabályosan tobzódtak Zeldákban.
#9
#7: Jól sejted mivel igazi folytatás kb generációnként sok évente jön teljesen új rész ami megújultan robbant de valószínűleg nem igazán lesz még egyhamar új gép újabb Switch de rájöttek a Nintendoék hogy bizony vennék az emberek a kisebb kiegészítőt is és így majd kapunk amit kapunk de Zelda rossz nem lehet max nem 10 pontos lesz csak 9 és esetleg rövid de azért remélem változatos élmény lesz.
#8
#7: Én talán 20 órát raktam bele, összeszenvedtem az elefántot meg a tevét és kb. 0 motivációm van folytatni. Főleg ez a törő fegyveres rendszer irritál benne.
#7
#6: Benne van már a 200. órám a játékban, de semmi ilyen zavaró zöld filtert nem tapasztalok. :O Teljesen szépek a színek benne.

Ami a megjelenést illeti, ha ez DLC-nek készült ez azt jelenti, hogy egy totálisan a BOTW-al azonos grafikájú játékot kapunk, csupán új sztorival? Meg egy új bejárható világgal? Elég furcsa lesz, remélem a játékon nem fog látszani, hogy "minek készült" eredetileg.

Jó lenne azért dolgozni a látványon kicsit, pl a 60 FPS-t jó lenne valahogy kisajtolni belőle, meg egy kis plusz látótávolság is jöhetne, stb..
#5
#4: Nálam ez úgy történt hogy pc-n vittem végig először, aztán lett egy switch-em, és oda is megvettem. Munkámból kifolyólag sokat utazok így a switch + ps vita nekem létszükséglet. Nem bántam meg, handeld-en is tűrhető a játék.
#4
#3: Ja, én is azt néztem, hogy az első részt is sokan Nintendo-n játszották annak ellenére, hogy day 1 jobban ment PC-n.
#2
No, reméljük pont olyan jó lesz, mint az előző. Egyike azon címeknek, amik esetében pár hónap múlva nem csak rosszat hallani a játékról.
#1
Krvára remélem hogy nem kell sokat várni rá!!!!