Ingyenessé teszik egy rövid időre a Watch Dogs 2-t

A Ubisoft közzétett egy beharangozót, amellyel a vasárnapi Ubisoft Forwardra szeretné ráhangolni a játékosokat. Ebben árulta el, hogy a Watch Dogs 2 PC-s változata ingyenes lesz az esemény alatt.

Habár az E3 elmaradt, a Ubisoft is pótolja majd a szokásos konferenciáját egy online eseménnyel: a Ubisoft Forwardot július 12-én, magyar idő szerint 21 órakor rendezik majd meg. Aki a kiadónak szentelné az estéjét, már fél órával korábban bekapcsolhatja a streamet, akkor kezdődik ugyanis a felvezetőműsor, a 45 perces főattrakciót követően pedig további extra tartalmak várnak ránk.

A Ubisoft a fenti trailerrel hangolja a rajongókat a bemutatóra, amiből az is kiderült többek között, hogy a Watch Dogs Legion, az Assassin's Creed: Valhalla és a múlt héten leleplezett Hyper Scape biztosan helyet kapott a programban - az Assassin's Creedbe és a battle royale-játékba kiadósabban is belenézhetünk egyébként a post-show során.

A többi újdonság kapcsán maximum tippelni tudunk: ha a kiadó komolyan gondolja, hogy jövő március végéig boltokba küldi őket, a Gods & Monstersből és a Rainbow Six: Quarantine-ból is kellene mutatnia valamit, és sokat pusmognak egy új Far Cryról is, amelynek a találgatások szerint Giancarlo Esposito alakíthatja a főgonoszát.

A teaserből emellett kiderült, hogy a Watch Dogs 2 PC-s változata ingyenes lesz a műsor alatt: ahhoz, hogy lecsaphassatok rá, nincs más teendőtök, mint a felvezetőműsor TrackMania-szekciója után, de még a show vége előtt bejelentkezni a Uplaybe, és ott hozzácsapni a játékot a könyvtáratokhoz. 

41 komment - szólj hozzá!