Ingyenessé teszik egy rövid időre a Watch Dogs 2-t

A Ubisoft közzétett egy beharangozót, amellyel a vasárnapi Ubisoft Forwardra szeretné ráhangolni a játékosokat. Ebben árulta el, hogy a Watch Dogs 2 PC-s változata ingyenes lesz az esemény alatt.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#41
#40: +1 Csatlakozom.
#40
#37: Egyet tudok érteni minden kommenteddel. Nem szoktam gyakran kommentelni ide (na vajon milyen okból), és ezután nem is fogok, de látom mi megy itt az esetek 95%-ában.

Rasszizmus, személyeskedés, off-topic témák ezerrel (jó, ez a komment is ilyen, de én legalább nem ürítem tele a kommentszekciót), ha esetleg véletlenül mégis a játékról szól a komment, akkor nyomdafestéket nem tűrő stílusban fogalmazza meg a "véleményét" az illető. Persze mint mindig, ezúttal is tisztelet a kivételnek, bár nem sok ilyen van.

Moderáció az persze szinte a nullával egyenlő, ha esetleg véletlenül lesújtana valakire a banhammer, akkor se arra, akire kéne. Néhanapján letörölnek pár kommentet, de abból is látszik a színvonal. Vicces, amikor a 4. komment után egyből a 35. jön. :)

Érdekes, más gamer portálokon általában normális párbeszédeket látok, amikben még akár szívesen részt is veszek. Persze azokon az oldalakon is előbukkan egy pár troll, meg buta ember, de pikk-pakk bannolva vannak. Van egy olyan érzésem, hogy főként ezek az emberek jönnek ide, miután már mindenhonnan ki lettek tiltva, mert itt kb. 90%, hogy úgy se fogják őket, ha meg igen, akkor szimplán új accot csinálnak.

Na mindegy, ez van, ezt kell szeretni. Kommentelni többé nem fogok ide, szóval don't @ me. A kommentszekciót pedig majd rosszabb napjaimon fogom olvasgatni, hadd röhögjek egy jót Magyarország legnagyobb virtuális állatkertjén. :D
#39
#35: A sztori maga nem hogy sztenderd, de .èg annak is kevès. A karakterek között vannak èrdekesek, sőt, a maga módján mèg Aidan-t is bírom: mármár komikusan karótnyelt. Persze Ubièk ott is túlzásba estek az activity-kkel ezèrt annyira kiègetett hogy a DLC-(Bad Blood?) már nem is próbáltam.
A grafikával kapcsolatban viszont egyáltalán nem èrtek egyet; x360as verziót nem láttam, de PC-n azèrt mèg ma is megállja a helyèt, főleg a dizájn - simán elhiszem hogy olyan az igazi Chicago, ahogy a játèkban ábrázolják
#38
Csodalkozni fogok ha nem lesz a rendszeruk lehalva mikor ingyenes a jatek. Jo ingyenreklam de tudjak csak kevesek tudjak majd behuzni
#37
#34: +1

#24, 31: Hat rendben, én meggyőzni ugyan nem akarok senkit, hiszen az igazság mindenkinek a saját hulyesegetol függ. Csak mely szomorúság van bennem. De legalább az ilyen dolgok is raebresztenek arra, hogy maradjak inkább a cikkek olvasása mellett és teljes mértékben kerüljem el a komment szekciót. De abban azért a Ti érdeketekben is reménykedem, hogy egyszer rájöttök, hogy mennyire nem megy az ember semmire ezzel a rasszista, negatív, fanyalgó és keserű hozzáállással. Az érvelésekből pedig számomra csak annyi derül ki, hogy semmit sem értetek abból amit mondtam. Nem, nem tapsolok a “szemétért”, de nem is nevezek valamit szemétnek, ami bár közel sem sikerült jól, mégis több száz ember kemény munkája van benne és ennek megfelelően nem tehetem meg azt, hogy mindezen emberek munkáját összességében “leszemetezem”, csak azért mert egy sztori vagy egy főhős nem tetszik és a jatekmechanika nem a legjobb. Elfogadom annak ami, és ingyen szívesen látom, hiszen az nem faj, hogy nem kell fizetnem érte, az pedig már az én dolgom, hogy a szabadidombol mennyit pazarlok rá, hiszen az az alapján történik, hogy mennyire ítélem jónak.

Josolgatassal nem megy semmire az ember, de ezt Te is tudod. Mese, vagy nem mese, ha tanultál történelmet akkor tudod, hogy nem a feher ember engedte maga köré a “többi népet”, hanem a kolonizalas következtében ez pont ellenkezőleg történt. Biztosan hallottad már a gyarmat kifejezést. Szerinted hány Afrika által megszállt Európai gyarmat volt valaha? Sok, nem?

Na mindegy. Az, hogy ki miről és hogyan vélekedik, az mindenkinek a saját bizonyítványa. Sajnos ilyen esetek vezetik rá az embert arra, hogy mennyien vannak akik bővebb szegénységi bizonyítvánnyal rendelkeznek... na és ez, az ami miatt ott tart a világ, ahol ;) De majd egyszer remelem leesik :) Addig is sok sikert!
#36
#35: Nem mondtam egy szóval sem csak azt hogy még az is jobb volt a 2-nél ilyen téren....
#35
#32: Azt ne mondd,hogy az első résznek olyan hihetetlenül mélyen szántó sztorija volt.
Egy sima bosszú történet,bármiféle csavar és személyiségfejlödés nélkül,hackeres körítéssel.
Jó játék is lehetett volna,csak sajnos helyette szar lett.
Nagyjából a Watch dogs az ékes példája a Ubisoft marketing stratégiájának.Az E3 demo tök jó,igazi next-gen játékmenet(amit a mai napig nem tudtak összehozni),a végeredmény egy középszerű foshalmaz,tele bugokkal.Az xbox 360 változat úgy nézett ki,mint egy ps2-es játék,de a jelen generációs kiadás se volt sokkal szebb.
#34
Hab
Kommenteket olvasva ennél már nem nagyon lehet lejjebb, de tudom hogy úgy is megleptek.

#24: rettentően leegyszerűsíted a képletet. Vannak olyanok akik jó szándékkal érkeznek ide, és vannak olyanok is akik nem. Az meg hogy ki tette tönkre a saját földjét igen csak vicces, mert mi is simán tönkre vágjuk a miénket. Másrészt a fehér emberek is nagy szerepet vállaltak a már tönkre tett területeken.
#33
#27: XD
#32
#2: Nem,leszarom hogy feka volt a főhős. Nekem a bajom az volt hogy az első rész sztorijának és karaktereinek nyomába sem ér, egyedül gameplay-ben ugrott előre, minden másban egy hatalmas visszalépés volt hülyegyerekeknek szánt műmájer ripacsokkal kibélelve akik közül mára egyet sem tudnék felidézni de arra tisztán emlékszem hogy nemigen volt olyan videó abban a pár órában amiben ne gyújtottam volna fel a szereplőket.... Gáz ha egy színész ripacs,de mikor egy játékban szereplő animációkat sikerül maxiripacsként megjeleníteni,maxiripacsként szinkronizálni és még az életmódjuk és cselekedeteik is kimerítik a manapság divatos műmájer páva hülyegyerekek stílusát és viselkedését na abból köszi de ne.... Lehet hogy az első gőzölgő foshegy volt játékmenetben a kettőhöz képest (nem,csak volt hova fejlődni), de minden más téren egy jóval átgondoltabb jobb alkotás volt. Totális lejtmenet a széria sztori és karakterek szempontjából...
#31
#17: Az is felbecsülhetetlen érzés hogy ha nem mindenki tapsikol az ingyen osztott szemétért akkor rögtön jön valaki aki elkezd kardoskodni milyen gáz hogy nem tapsol mindenki a szemétért,ezért tart itt az emberiség és jön a magyarozás....
Te tapsolj csak a szemétért.
#30
#29: ja én most a reply-ra reagáltam, azt hittem az a fontos nem a helyzet "komikuma"
#28
#27: https://i.imgur.com/UYKPYg4.jpg

ilyet én is tudok, megkeresni a hülye embereket a neten aztán abból apokaliptikus víziókat kreálni
de valamiért nagyon érzékenyen érint téged a téma mert ahol csak tudod terjeszted a fals vízióidat tweetekről, amivel úgy az emberek 3%-a tud azonusulni első olvasásra is
#26
#25: Dehogy van bajom. Magyar végbélbe, magyar f*szt... :)
#25
#11: Valami bajod van a szőrösf@szu nemzetikereszténybolsevikokkal? Vigyázz, mert éjjel meglátogatnak :D
#24
#23: Nem. Pontosan azok miatt a beböfögések miatt, amit te tettél most, tart itt az emberiség.

Jósolgassunk már. Először a fehér ember fogja megroppantani a civilizációját azzal, hogy maga közé engedi a kifejezetten ártó szándékkal közeledő másik kultúrákat, akik a saját földjüket már megsemmisítették és most csak ide akarnak jönni és nem azokra a szakadt helyekre, amiket már tönkretettek maguknak.

Ekkor jön a fehér gyűlölet és a fehér emberek írtása. Amikor elég sok fehér meghalt, akkor a fehérek viszont ki fogják írtani a saját vezetőiket és ki fog törni a háború a mi civilizációnk és a kereket még fel nem talált csoportok között és kicsit sem brutális vérengzés lesz. Először polgárháború, utána pedig all-out war. De ennek a háborúnak a végén már nem a fehérek fognak a nem fehérek ellen harcolni, hanem a civilizált emberek és a primitív parasztok rassz és mindenféle egyébre való tekintet nélkül. Itt csak egy győzhet és a győztes nem az a sok kvantumfizikus, meg orvos lesz, aki karddal hadonászik otthon 2020-ban.

Jó mese volt?

Hát nem, mert szar mese volt.

De mindegy, próbáld ki a Watch Dogs 2-t, mert lehet, hogy bejön még a háború előtt. XD
#23
Pontosan az ilyen beböfögések miatt tart az emberiség ott, ahol. Magyarország pedig ebben tehetségesen asszisztál. Gondolom sokat tapasztaltatok a világban utazgatva ;)

ON: Én meg csak PS-en próbáltam anno egyszer a jatekot, behuzom majd aztán eldöntöm megéri-e, de ingyen biztosan megéri majd azért.
#22
#21: "A fekázásért meg nem kell haragudni, csak simán vissza kell akkor menni afrikába."

Igy van, meg a KATRANYOS HELYZETUeknek, Indiaba.