Biomutant - mikrotranzakciók nélkül

Újabb jó hírek a Biomutant felől. Az Experiment 101 egyik fejesét a játék megjelenés utáni monetizációjáról kérdezték, a válasz pedig sokak számára igen szimpatikus lesz: mikrotranzakciós opciókról szó sem lehet.
  • Írta: szlav

Kommentek

#7
Nagyon dicséretes hozzá állás :)
#6
#5: Hogy egyértelműbb legyen, elég sokszor és sajnos egyre gyakrabban kiakaszt az a fajta röhejesen infantilis, károgó, hisztiző hozzáállás, ami a gamer társadalom egy igen jelentéktelen, de legalább kurva hangos részéről érkezik. És ez nem Danielnek szólt, hanem annak a jelenségnek, hogy már egy ilyen hír, hírnek számít. Mert le kell közölni ilyen faszságokat, hogy ne kezdjen már előre károgásba az a lelki siheder had, aki nagy valószínűséggel egyébként még csak nem is érdkelődik a játék iránt, egyszerűen csak otthon ül a gép előtt, egy vödör szarral maga mellett és keresi az alkalmat, hogy végre valamire és nagyjából bármire kiboríhassa azt. Így kapcsolódik a teóriához, valóban elég lazán, a TLOU2 is. És félreértés ne essék, nem itteni embereknek van szánva (vagy akinek inge...). A GK is csak olyan híreket közöl, amilyeneket talál máshol vagy amilyen közleményt elvolvasnak, stb. És én tökéletesen tiusztában vagyok vele, hogy ez van kb. mindenhol, minden témában, de mivel ennek a szubkultúrának tekintem magam a részének valamilyen szinten, így ez érdekel, és nem az, hogy a bélyeggyűjtúk milyen szarságokon hisztiznek és hány éves korukban vannak 30-40 éves emberek megrekedve.
#5
#2: Ez aztán jó kis leap of faith: mikrotranzakcióról szóló hírhez S kommenthez iderángatni a TLoU 2-t.
A mikrotranzakciók alapból, bármit is árulnak: lehúzások - kihasználják az emberek gyüjtögetèsi vágyát S bevisznek egy boltot egy olyan helyre, amit a játèkosok eleve arra használnak hogy kicsit elszökjenek a való világtól. Ennèl sokkal rosszabb a lootbox: tiszta kaszinó.
A TLoU2-nek èpp hogy mikrotranzakciós botránya, meg grafika butitási botránya nincs, minden más fajta igen :d
#3
#2: Ja ezt veszem észre én is így látom pont ahogy írod pedig az elején még lelkes voltam de azért még figyelemmel kísérem az érkezését.
#2
#1: Nem kell örülj. Ez annak az 50.000 rinyagépnek szóló hír, akiknek szerintem legalább a felének a Last of us 2-ről is meg van a véleménye látatlanul, és akiknek a 10%-a se venné meg amúgy a játékot, de legalább fotellázadnának ha mégis lenne benne vásárolható fekete szőr a barna mókuskához vagy mi ez.

Engem spec. jobban zavar, hogy az egyre frissebb gameplayek alapján kicsit kezd elveszteni a játék. Egyre szarabbul és kopárabbul fest nekem, de lehet csak az új helyszínek szerencsétlenebbek a régi trailerekhez képest.
#1
Szerintem elég szánalmas hogy ma már azért kell örülnünk hogy egy játékban nincs mikrotranzakciós opció. :/