Új expanziót kap a Kingdoms of Amalur: Reckoning

  • Írta: szlav
  • 2020. július 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Dátumot kapott a Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning, a 2012-es szerepjáték felújított változata. A bejelentés mellé érkezett egy friss előzetes is, valamint egy váratlan hír, miszerint jövőre egy új kiegészítővel bővül a játék.

Nem mindennapi dolog, amikor egy játék kilenc év után vadiúj expanziót kap, de úgy tűnik, hogy a Kaiko és a Big Huge Games nem érte be egy egyszerű remasterrel. A mókás című Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning megkapta a hivatalos megjelenési dátumát, így szeptember 8-án próbálhatjuk majd ki először a 2012-es szerepjáték mai szájízhez igazított, extrákkal telepakolt változatát, de ez még nem minden. A felújított változatot követően, 2021-ben egy teljesen új kiegészítővel folytatódik majd a történet - a csomag a Fatesworn címet kapta.

A Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning szeptember 8-án PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re is megjelenik.

3.
3.
axodox
Nekem nagyon tetszett annak idején, és örülök, hogy végül kap még esélyt a dolog, mert szerintem maximálisan megérdemli.
2.
2.
Drraco
#1: Tényleg egy jellegtelen trailer lett. Nem tudtam eldönteni, míg néztem a videót, hogy Elder Scrolls vagy Diablo reklámot látok-e. Pedig a Kingdoms of Amalurnak van egy kissé mesébe illő bája, amit nyugodtan átadhattak volna itt is.
1.
1.
Mortis
hát ez aztán igencsak semmilyen volt. ennél általánosabb trailer-t nehéz lenne összedobni.
jobb lenne ha kiegészítő helyett inkább a folytatáson dolgoznának. vagy ha lesz is kiegészítő, dolgozzák át a fejlődési rendszert mert 2 kiegészítőt azért nem játszottam végig mert elértem a max szintet s eléggé ellaposodott utána az egész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...