Csúszik a Mafia: Definitive Edition

Az eredeti tervekhez képest egy hónappal később kerülhet csak boltokba a Mafia: Definitive Edition. A készítők addig sem hagynak látnivalók nélkül minket, két hét múlva jön az első gameplay trailer!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#22
#21: Xboxon vagyok, láttam hogy nem a legjobb lett. Lehet inkább az eredeti verziókat kéne behúznom a 2-3. részből, az elsőből maradna az új verzió.
#21
#20: A 2-vel jobban jársz, ha olcsón, GOG-on megveszed a régi kiadást.
#20
#19: Tetszik, köszi a linket. Nekem ez gyerekként kimaradt, egy jobb akcióban majd megveszem a trilógiát.
#19
#18
#17: ...még hozzáteszem hogy az első három Hitman magyar főbb fejlesztői is ebben a csapatban vannak már.
#17
#15: Jólvan, kit érdekel mit vársz. Az eddigiek alapján nem néz ki rossznak, sőt egyáltalán nem. Már az is pozitív dolog, hogy válaszolgatnak a kiadók/fejlesztők a kérdéseimre, legyen az akár Warhorse, akár 2K United Kingdom, akár Playway. Eddigi tapasztalatok alapján pont ezek nem adtak ki selejtet akik veszik a fáradságot a játékosok kérdéseinek megválaszolására is.
#16
#12: ezt pont te mondod? van itt olyan user, akivel nem akasztottad össze a bajszod a játékaid miatt a monitor mögül?:)
#15
#14: Ja, biztos a takarítónő meg a hot-dog készítő még ugyanaz mint anno... A cseheknek a mancsa ugyanúgy benne volt a 3-ban is. És a haosnlóan szar dlc-kben is. Nem várok sokat. Akkor nem csalódok.
#14
#7: Ezt a cseh stúdiújuk készíti, nem a san franciscói. És elég sok olyan ember dolgozik rajta, aki az eredetin is dolgozott.
#13
#3: +
#12
#3: Csak egy monitor mögüli privátban keménykedő niemand, ennyire futja.:)
#11
#6: Az "amerikai" szót baromi felesleges volt beleírni a kommentedbe. Rengeteg kreatív és tehetséges fejlesztőcsapat működik az USA-ban. Távol álljon tőlem, hogy SJW-t játsszak, de visszatetsző ez a középkori előítéletesség.
#10
amihez ez a Hangar 13 hozzányúlt abból még csak szánalmas végeredmény született de hátha most összejön nekik
#9
#8: Gondolom mikor létrejöttek ezek a dolgok ők maguk azt gondolták ez így most egy mestermű aranybánya . Jött a 2-3 Defi aztán a mafia 1 release date. Aztán jön a blaha hogy a már már tökéletes hiba és bugmentes Mafia 2-t sikerült szétkurniuk ami még szarul is fog pedig egy biten nem lett szebb és a 3-nál is bughegyek jelentek meg (amúgy is voltak benne ez nem újdonság) Rájöttek hogy a teszteletlen szarjuk mégse aranybánya és egy trióból legalább 1 tagot próbálnak menteni.... NEM FOG MENNI mert egy senkiházi cég aki foglalkozik vele... kár hogy ezt a 2K nem látja be :(
#8
#3: akkor nem kell belengetni a játékot aug 28.-ra ha még jelent állapotában egy nagy szarkupac lehet egy általuk beharangozott nagy remake-hez képest, szóval előrelátóan kéne meghatározni egy megjelenési dátumot, de minden játéknál ez a divat már.
#7
#6: Az, hogy 10 évvel ezelőtt a stúdió (by the way, kedves fojesz, elírás van a cikkben, 13-as az a hangár, nem 31-es. :) ) úgy lett létrehozva, hogy beleolvadt a cseh csapat is, attól sajnos ennek már nem sok köze van az eredeti bandához. Jelen állás szerint a Mafia 3 és az előző 2 játék remasteredével tudom megítélni ezt a csapatot, az pedig sajnos nem sok bizalomra ad okot. Felőlem csúsztassák el nyugodtan egy évvel is akár, de valami rendes dolgot rakjanak elém, mert az egyik all-time kedvenc játékomon szöttyög egy olyan csapat, aki nekem még sok örömöt nem okozott. Kicsit úgy érzem, mint amikor szürkehályogos, kancsal doki hajol az arcomba miközbe épp húzza fel a maszkot, és közli, hogy "nyugalom, secperc alatt ki is szedjük azt a vakbelet).
#6
Legalább nem csúszik sokat. A játéktól pedig nem kell betojni, ugyanott készül, ahol az eredeti is készült, nem pedig valami amerikai hozzánemértőknél.
#5
már sok ez az unalmas
#4
minden játéknál.
#3
már unalmas ez a sok hiszti.