Microsoft: legyen ingyenes a next-gen frissítés!

Lapértesülések szerint a Microsoft mindent elkövet azért, hogy a játékosoknak ne fájjon plusz pénzbe, ha az Xbox One-os játékukat Xbox Series X-es változatra frissítenék. Az NBA 2K21-féle bundle még belefér, a fizetős patch már nem.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#128
#126: Nem csak nálad jelenti azt, mivel ez a szó értelme. Értelmi fogyatékos, szellemileg visszamaradott, szellemi fejlődésre képtelen.
#123
#113: 6 évig voltam bakter sérült csigolyával és asztmával, ezek a munkahelyi szűrések sz*rt se érnek.
#120
#119: Nem, hanem így semmi alapod nincs arra, hogy szóvátedd hogy ismeretlenül ítélkeznek. Mert te is ezt teszed.
#119
#118: Velem is ezt csinálják akkor mi a gond? Ha visszanyal a fagyi az már gáz de csordába verődve fikázni mást már törvényes alap? Ugyanmár...
#118
#117: Ez nem igaz. Többször általánosságban idiótázod / hülyézed azokat akik teszem azt másképp kezelik a pénzt. Mondjuk ha már gamer oldal, akkor “olyan hülyék hogy xy összeget adnak ki egy játékra”...
#117
#116: O hát én csak az amit kapok adok elvet követem, mivel ha nekik lehet nekem is lehessen már
#116
#113: Az hogy állandóan belédállnak a spórolás miatt, szerintem is unalmas és felesleges. Ugyanakkor amit itt lentebb irt valaki, nem ártana neked se figyelembe venni, nevezetesen hogy szóvá teszed ha belédkötnek ( nem értik meg az életmódodat ) de igazából te is folyton pocsokondiázol gyakorlatilag mindenkit aki meg nem úgy gondolkodik mint te. Szóval nem értem hogy ha nem is megértést de elfogadást várnál, de te se vagy valami elfogadó.
#114
#113: "mert mindenki csak beleköt a másikba"

Én is direkt belekötöttem ma reggel valakibe, erre nem válaszolt. Nem is nagyon tudom feldolgozni. Nem vágom, hogy most nekiálljak már ilyenkor inni emiatt, vagy hogy legyen.
#113
#112: A real élet és a fórumos karakter teljesen más. Szóval ne menj át dr House-ba felesleges.Gyógyszergyár miatt elég sokszor vizsgáltatnak minket ...17 év alatt meg csak feltűnt volna valakinek ha retardált vagyok nem gondolod?
Itt a fórumba kibekurt játékokról van szó és vitákról amik 100%-ig abból adódnak ,hogy mivel mindenki ember nem tudja elviselni, hogy a másik máshogyan él mint ő és még győzködik egymást .... Melóban meg a meloról van szó és ha van idő beszélgetni akkor meg a világról... ki hova ment mit látott, történetek, viccek, tőzsde ,politika minden egyéb... Jó a hangulat, poénkodunk ,ökörködünk....
Itt meg állandóan csak a moslék van mindig,meg mert mindenki csak beleköt a másikba...