Assassin's Creed: Valhalla - újabb videószivárgás

A legutóbbi komoly szivárgásokat követően most az Assassin's Creed: Valhalla egyik teljes bossfightja került fel az internetre. Eivor olyan körtáncot lejt az ellenfele körül, hogy abba még a Dark Souls II Dragonridere is beleszédülne.

Reméljük, hogy vasárnap este azért láthatunk majd még némi újdonságot a Ubisoft Forward adásán. A franciákra alaposan rájár a rúd: néhány nappal ezelőtt 30 percnyi gameplay szivárgott ki az Assassin's Creed: Valhallából - ezzel elsőként leleplezve a játékmenetet -, most pedig egy újabb videó látott napvilágot az interneten.

A Redditen keringő videóanyagot ismét csak hiába próbálta eltüntetni a stúdió, akad néhány videómegosztó-platform, ahová látszólag nem ér el a Ubisoft keze. Ennek köszönhetően viszont mélyebb betekintést nyerhetünk abba, hogy Eivor hogyan győzheti le a főellenfeleit - valószínűleg nem mi leszünk az egyetlenek, akik számára erősen Dark Souls-áthallásosnak tűnik ez az óvatos harcrendszer. A videó második felében láthatjuk azt is, hogyan fest majd az utóbbi években erősen szerepjátékosított széria mostani fejlődési rendszere.

Az Assassin's Creed: Valhalla az év végén érkezik PC-re, Xbox One-ra és Series X-re, valamint PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

8 komment - szólj hozzá!