Assassin's Creed: Valhalla - újabb videószivárgás

A legutóbbi komoly szivárgásokat követően most az Assassin's Creed: Valhalla egyik teljes bossfightja került fel az internetre. Eivor olyan körtáncot lejt az ellenfele körül, hogy abba még a Dark Souls II Dragonridere is beleszédülne.
  • Írta: szlav

Kommentek

#8
#7: Nekem, ha jól tudom, akkor most csak a CD ilyen. Bár nekik is csak a high profile játékaik érdekelnek. Az utóbbi pár évben kiesett egy pár "jóravaló" vállalkozás... khm, MGS V, Mefekt Androméda, DA: Tardquisition, ...

Bár az is igaz, hogy ha nem tudtam megállni az előrendelést a Konami-nál és az Electronic Arcnál, akkor meg is érdemeltem.
#6
#5: A mai világban amúgy is olyan dolog az elővétel, amit mindenkinek a legjobb elkerülni. Az Ubi játékoknál pedig elég széles körben köztudott, hogy AZOKAT meg pláne nem érdemes elővételben venni.
#5
Gondolom mint az Origins-ben, vagy az Odyssey-ben is a mitiológiai rész egy DLC-ben jön majd és nem az alapjáték része lesz.

Viszon sajnálatos, hogy igazán nem változott semmi, ugyanaz a harc és fejlődési rendszer, csak a karakterek mások.
Az előző kettő után ez már nem lesz elővétel ahogy látom. Megint nagyjából ugyanazt végignyúzni csak más történettel.....meh...
#4
Nem szokott nagyon fantasy lenni. A sci-fi vonal miatt főleg a bossok voltak emberfeletti képességűek de egyébként nagyjából semmi. De lehet rosszul emlékszem. Nyilván az egyiptomi túlvilág nem volt túl realista persze.
#3
Amikor bejelentették örültem, hogy ez más lesz, a téma is oké.
De ez megint ugyan az a fantasy villogó fegyverekkel meg ökör mozdulatokkal, kösz nem. (Amivel nincs bajom, de itt nem ezt akarom látni)
A téma miatt talán egyszer olcsóba.
#1
nem arról volt szó hogy visszavesznek a mitológiából? ez így kalap-kabát sajnos, nem lesz launch vétel.