Így festenek majd a PS5-játékok borítói

A Sony közzétette a Spider-Man: Miles Morales borítóját, ezzel pedig arról is képet kaptunk, hogy miként festenek majd a PS5-játékok dobozai. Csekkoljátok - de sok meglepetésre azért ne számítsatok!

Mindig izgatottan várjuk, hogy miként festenek majd a következő generációs játékok borítói, illetve dobozai, és nyilván nem véletlenül: ha letesszük a voksunkat valamelyik új konzol mellett - és tegyük fel, hogy annak lemezlejátszója is van -, hosszú éveken keresztül sorakoznak majd ilyenek a polcainkon.

A Sony a PlayStation 5 egyik nyitócímén, a Spider-Man: Moralesen keresztül mutatta be, hogy mire számíthatunk majd az idei év végétől, amikor PS5-ös játékok után kutakodunk a boltokban: nagyon úgy tűnik, hogy az egyedüli fontosabb különbséget a borító tetején húzódó kék csík fehérre cserélését jelenti majd a PS4-es címekhez képest, ami az új dizájn tükrében persze tökéletesen érthető húzás.

Érdemes megemlíteni, hogy a borítóról (egyelőre?) hiányzik az "Only on PlayStation" felirat, cserébe viszont már a PlayStation Studios logóját láthatjuk rajta. Nektek hogy tetszik?

24 komment - szólj hozzá!