Így festenek majd a PS5-játékok borítói

A Sony közzétette a Spider-Man: Miles Morales borítóját, ezzel pedig arról is képet kaptunk, hogy miként festenek majd a PS5-játékok dobozai. Csekkoljátok - de sok meglepetésre azért ne számítsatok!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#23
#22: Így már értem,én AAA játékra gondoltam..
De azt sem tudtam,hogy ez létezik,ez a vonal engem nem nagyon érdekel vagy hoz lázba.

OFF
Far Cry 6 szivárgott trailer!
https://mixdrop.co/f/1vvokqnms7qrpj
#21
#20: Hogy furán?
#19
#15: Így van a GOT az utolsó ex erre a genre!
#18
#17: Ohh fuck. Most esett le hogy crossgenről beszélgettek nem a kompatibilitásról :/ sry
#17
#15: Ilyenkor tegyél igazságot a sok játékot megvásárolt emberek (én) és azok között, akik csak tényleg tudatosan vesznek egy generáció alatt pár címet és azt ki is játsszák.
Nekem a megvett játékok 80 %-a még ott áll benn a profilomon amikből nagy többsége még letöltve sem volt, nemhogy elindítva.
Most tényleg tartsak két konzolt? Szeretnék hogy megvegyem az újat de letojják mi van a régi vásárlásaimmal?
#16
#14: Biztos,hogy készül és csak is kizárólag PS5-re fog megjelenni,erre a genre már nem kapjuk meg.
Sőt megy a pusmogás egy új Uncharted részről is,amit a San Diego Stúdió készít.
A Spiderman 2 is szinte nyílt titok.
#15
#14: Tudtommal a Sony 100%-osan leszögezte, hogy nem vevő a cross genes dolgokra. Azért van next gen, hogy arra fejlesszenek. Azért ne tegyünk úgy, mintha az első generáció váltás lenne evör. Hasonló tendenciák lesznek. Személy szerint nem vagyok nagy híve a cross gen dolgoknak az alapján, amiket példaként fel lehet emlegetni a korábbi esetekben. Nyilván egy Persona 5-nek rohadtul mindegy volt, hogy ps3 vagy 4. De nézzünk meg egy Bioshock Infinite-et (még jobbik eset) vagy egy Shadow of Mordord. Azokban sem volt sok köszönet.
#14
#12: Én 1000% biztos vagyok benne, hogy már bőven javában készül a God of War új része. Vélhetően már az előző rész megjelenésénél is preprodukcióban volt és az óta 100, hogy készül. Ott is az a kérdés, hogy next gen only lesz, vagy nem (bár, mint ha azt mondták volna, hogy nem lesz ilyen, hogy next gen only, de az is biztos, hogy ez csak a megszokott hazugságaik egyike)... De ha nem next gen only lesz, azzal sokat fog veszíteni a PS5-re való verzió.
#13
#12: Igen.
#12
Nem nagy szám!
Nem is vártam dizájn ban sokat.
Játékokat viszont annál inkáb.
Ha igazak a pletykák és bejelentik a GOW új részét csak pislogni fogok. Marvel Spiderman is nagy kedvenc. Fejlesztő nagyon istenítik a gépet és a controllert. Kíváncsi vagyok már az árára és a megjelenési dátumra de még a Microsoft nem komunikálja le a saját gépéröl a dolgokat addig a Sony sem fogja. Szerintetek melyikük lép elsőként ezügyben?
#11
#10: Kevéssel is beéred :D
#10
Rá is rántottam.
#9
Nekem a PS4 játékok dobozai se tetszettek.Nem azért mert rondák,hanem mert nincs egy egységes séma.Nincs olyan eszméletlenül sok lemezes ps játékom,max 5-6 darab,de még az a kevés is hülyén néz ki egymás mellett a polcon,mert az egyiknek piros az éle,a másiknak fehér,a harmadiknak meg máshol van a felirata,stb.
Az xbox játékok dobozának az élei ebből a szempontból faszábban vannak megcsinálva.
#8
#5: Na jó, ez nem volt rossz xD
#7
YanezModerátor
#5: XD
#5
Szerintem tök fos, hogy most minden PS5 játéknak ez a pókemberes borítója lesz.