Lista készült a Valve törölt projektjeiről

Tegnap jelent meg Geoff Keighley interaktív könyve, amely a Half-Life: Alyx munkálataiba enged betekintést. Az anyag legérdekesebb része, hogy végigveszi a Valve azon projektjeit, amit a Half-Life 2: Episode Two óta töröltek.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#10
#4: Tessék ezt el mesélni a Diablo 2 fanoknak is. Kösssze :)
#8
Érdekes, hogy a HL2 E3 nem szerepel köztük. Talán mégis igazak voltak voltak anno a pletykák, hogy sosem kezdték el érdemben, leszámítva azt a pár koncept rajzot?
#5
#3: Én is csak végigjátszást néztem, mert nemigen telik VR-ra, az alapján jó cucc lett. De én is remélem, hogy a számozott folytatás már asztali gépre jön, mert hát a HL2 máig a kedvenc FPS-em:)
#3
#2: Biztos jó volt az Alyx, csak engem a VR nem izgat így az kimaradt. Én személy szerint nem ilyen folytatásra/spinoff-ra vártam
#2
#1: Az kvázi confirmed, úgyhogy relax, megkapjuk;) mondjuk az Alyx is annyira idétlen kísérletezgetés, hogy mind kritikusi, mind játékos oldalról az év legjobbjai között van eddig. Bárcsak minden kísérlet ilyen rosszul sülne el:D
#1
Random-generált HL3... hát jobb is hogy dobták :D hihetetlen hogy nem tudnak mit kezdeni ezzel a címmel. Sztoriorientált lineáris folytatás kell mint az 1-2, nem mindenféle idétlen kísérletezgezés!