Switchre időben érkezik a Crysis Remastered

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 10.
  • Megjelenés
Link másolása
Habár a Crysis Remastered megjelenését elhalasztották, a Crytek az imént megerősítette, hogy a csúszás a Nintendo Switchre szánt kiadást nem érinti, az időben boltokba kerülhet.

Egyre fordulatosabban alakul a Crysis Remastered pályafutása. Legutóbb ott hagytuk abba ugye, hogy a hivatalos leleplezést megelőzően lényegében minden látnivaló kiszivárgott az újrázásról, az pedig nem igazán kapott jó visszajelzéseket a rajongóktól. A többit már tudjátok: a Crytek lelőtte az aznapra tervezett bemutatót, és a játék megjelenését is elhalasztotta egyúttal.

Megérkezett a legújabb csavar a történetbe: a Crytek legutóbbi tweetje alapján úgy tűnik, hogy a korábban beharangozott "néhány hetes" csúszás csak a PC-s, PS4-es és Xbox One-os verziót érinti, Nintendo Switchre pedig az eredetileg tervezett időpontban, július 23-án fog megjelenni a játék - a további részleteket későbbre ígéri a cég. A Switch-portot egyébként a Saber Interactive jegyzi, ők készítették el a The Witcher III nintendós átiratát is.

Egyéb Crysis-híreinkből: az xboxos EA Access-előfizetők már az Xbox 360-as Crysis-trilógiához is hozzáférnek.

20.
20.
crytek
Már ingyenesen is tölthető a Crysis Enhanced Edition mod

https://youtu.be/XR4nDKwfcUM
7.
7.
Ooorky
6.
6.
#3: Újrajátszanád, ha nem törne és porladna szét egy óra után a gép a kezedben.
3.
3.
hedzsooo
'75-ben de még 2000 környékén is csak álmodthattunk PC-re is olyan játékot mint pl. a Witcher 3 a Swichekre. És kb. a 2011-ig, a TESV: Skrim megérkezéséig nem is nagyon láttunk olyan minőségben. 2000-es évek elején, 2002/2003 körül már ugye érkeztek olyan címek mint pl. a GOTHIC 1, ami már kitört a csőjátékok sorozatából de az még messze volt akár egy switches W3-tól, technológia szempontjából. Teljesen korrekt a maga kategóriájában a Switch. Az összes Gothicot tuti újra játszanám rajta. https://www.youtube.com/watch?v=o332C1X_fyY

2.
2.
Hiába régi játék, azért mivel anno '75 nyarán ott voltam az első megjelenésnél (és a saját egész jó gépemen határozottan nem kellett full grafikáról még csak álmodni sem), még mindig kicsit flash egy mostani kézikonzolos megjelenés.

Romantikus gondolat, de ez nem azért van, mert olyan erős lenne a Switch, mint egy akkori csúcsgép, hanem vélhetően porrá kellett rombolni és gyalázni a játékot hozzá. No de akkor is megy rajta és akkor is poén.
1.
1.
Gerzson95
Nem meglepő mivel egy "demastered" verzióról beszélünk. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...