Sorozat készül az új Batman-film mellé

A hírek szerint a Warner kiterjesztené az új Batman-film világát, legalábbis egy sorozat biztosan készül majd, amely a gothami rendőrségre fókuszál. A mellékágat az HBO Maxra szánja a cég.

Habár a The Batman csak 2021 októberében kerül mozikba, a Warner már azon töri a fejét, hogyan lehetne kibővíteni a film világát. A Variety jelentése szerint már berendelte az HBO Maxra azt a sorozatot, amely a filmbéli GCPD-re, vagyis a gothami rendőrségre, illetve annak kiemelkedő karaktereire fókuszálna.

A sorozat producere az új film rendezője, Matt Reeves, valamint a Boardwalk Empire alkotója, Terence Winter lesz, utóbbi ráadásul íróként is közreműködik a projektben. Ennél többet nem tudtunk meg róla sajnos, de meglepődnénk, ha a Jeffrey Wright alakította Jim Gordon, illetve John Turturro-féle Carmine Falcone nem jelenne meg valamilyen módon a mellékágban.

Nem ez az egyetlen DC-sorozat, ami tervben van az HBO Maxra: már készül a Green Lantern Corps-széria, és egy Justice League Dark-adaptáció is érkezik, méghozzá J.J. Abrams közreműködésével.

0 komment - szólj hozzá!