Félmillió játékosnál jár a PC-s Persona 4 Golden

A Persona 4 Golden egy hónappal ezelőtt jutott el végre PC-re is, és a számok azt mutatják, viszonylag kiéhezett közönség várta. A fejlesztő Atlus egy ünneplő tweettel és egy köszönetnyilvánító rajzzal ünnepelte a hírt.
  • Írta: gorien

Kommentek

#20
#18: Ne bsz ki velem! Már legalább 40-50 órát beletettem de közben csináltam a mellék részeket is amikor Morgana átváltozik autóvá és úgy furikázunk Mementoban. Illetve a szoc. részével is rengeteget szerettem tökörészni. Épp valamelyik “éjszakai takarító csajt” fűztem akiről kiderült hogy főállásban tanárnő.:D Már többször felhívtam hogy tanítson!
#19
#17: Az lesz!
#16
#12: Eszem aszom megáll! Hogy “ rohadnátok” meg!:D Fájdítjátok a szívem! Mindegy akkor megveszem, azt kezdem előröl. A P5 is lifetime game nálam mint a Zelda botw, Witcher 3, és Bloodborne. Ezekkel egész életemben fogok játszani, akárhány éves leszek. A Witchert direkt abbahagytam pl. meg a zeldát is hogy később tudja folytatni. Kb ilyen 1-2 3 éves kihagyások ezek. De hihetetlen hogy még mindig úgy tolhatom őket hogy nem maxoltam ki és az újdonság varázsa is megvan. Persze sok game van amibe csak belekezdek és nem fejezem be sosem. Sajnos, de ez az én hibám. Talán majd egyszer. Jól bespájzoltam legalább!:D
#15
#14: Igen, nagyon jók lettek az új karakterek és a palace is. A zenékről meg ne is beszéljünk. De a több szabadidő, dinamikusabb harcok és hogy gyorsabban lehet haladni a mementoesban már önmagában jobbá teszi a játékot.
#13
#11: A Royal megjelenésével az alapjáték létjogosultságát veszítette, érdemes megvenni.
#11
#3: Nem. Agyalok még rajta hogy hagyjam-e a simát és megvegyem illetve kezdjem elejétől a Royalt. Gondolom nem érvényesek a mentések a simáról. Az a baj hogy most lassan befejezem a TLoU2-tőt aztán közben a zelda botw-ra megint rákaptam,( megszereztem az összes páncélt) de hatalmas tartalom van még benne. A ghost of szusit is meg kéne venni!
#10
#2: Bőven nem vagy még a háromnegyedénél. De ezt a P5-nél inkább pozitívumnak fognám fel.
#9
#7: Hardver eladások pörögtek, mert könnyen feltörhető volt, haveri körben is vettek 4-en amire jutott 1 db W40k játék ami eredeti volt (vmi ultramarine-os taktikai cucc).
#8
#7: Akkor majd mindjárt átgondolom, hogy melyik beharangozott, majd eladott, majd bebuktatott kézsztéjsönben milyen kazetta volt.
#7
#6: Pspben volt. Az meg minden volt, csak bukás nem...
#6
#5: Tényleg. Az a Vita-ban van. Mindegy, ugyan olyan gagyi bukott szar mind a kettő.
#4
#2: Megvárod az emulátort én nem szopsz be az UMD meghajtóval.
#2
#1: Basszus a számból vetted ki a szót!( mondjuk p5-nek is a háromnegyedénél vagyok még csak, a bankos heist után) Egyszer megvolt vitára, belekezdtem de eladtam a vitát vele a játékokat is. Életem legrosszabb döntése.( gaming szempontból...)