Lebukott az Assassin's Creed: Valhalla premierje?

Az elmúlt napokban annyit szivárgott az Assassin's Creed: Valhalla, hogyha így folytatja tovább, akkor nem marad semmi, amivel az esti műsorban meg tudna lepni minket a Ubisoft. Ezúttal lehet, hogy a megjelenési dátum derült ki idő előtt.

Több mint valószínű, hogy az elmúlt héten elfoglalt volt a Ubisoft, ha mással nem is, azzal biztos, hogy igyekezzen a kiszivárgott Assassin's Creed: Valhalla-felvételeket eltüntetni az internetről. Most úgy tűnik, hogy a megjelenési dátum leleplezése is kicsúszott a kezeik közül.

Az általában megbízható forrásokkal rendelkező Twitter-felhasználó, Wario64 posztolta ki, hogy egy törölt Instagram-kép szerint idén november 17-én debütálhat a vikinges Assassin's Creed.

Ez a dátum egyáltalán nem tűnik hihetetlennek, hiszen az év tripla A-s játékai általában ebben az időszakban érkeznek, valamint nem kizárt, hogy az újgenerációs konzolok megjelenését szeretnék megtámogatni az új Assassin's Creeddel. Valószínűleg a ma esti Ubisoft Forward műsorban mindenre fény derül.

12 komment - szólj hozzá!