Brutális Tomb Raider-kollekció érkezhet hamarosan

Egy igencsak beszédes kép került fel az internetre, ami arról árulkodik, hogy Lara Croft egy generációkon átívelő játékkollekciót kaphat még az idei nyár végén. A kiadó már a címet is levédette.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#12
Már alig várom Switch-re!
Tényleg már csak egy Dead Space Trilogy és a Mass Effect sorozat hiányzik a kis drágám játék gyüjteményemből!
#11
#10: Hát ahogy egy Witcher 3 vagy Doom Eternal gondolom:) bár nem tudom azok hogy futnak, de végülis megjelentek rá:)
#10
Nem azért de egy Shadow of the TR hogy a faszomba fog elfutni switch-en?
#9
#8: A Square csomag pont ezért nem érte meg nekem. Szinte az összes TR megvan, ami érdekel innen-onnan (Angel of Darkness ugyanúgy az újságos lemez) és abból a csomagból is olyan sok meglett már volna, hogy a maradék már nem érte meg nekem azt a jó árat sem. Asszem lehetett volna belőle külön mazsolázni is, de úgy sem vettem pluszban belőle semmit.
#8
Na ez is olyan, hogy ha csak nincs nagyon jól árazva, vagy nem törlik a shopokból a külön részeket, jobban megíri majd összekapkodni azt a párat, ami az adott játékost érdekli.

Részemről például az 1-2 megvan lemezen, talán a 3-at még megvenném, a Legend, Underworld, Anniversary megvan steamen és az első kettő Xboxra lemezen, az Angel of Darkness megvan magazinmellékletből, de azért nem fizetnék, a 2013-as reboot első része megvan ingyen osztogatásból, ingyen vállalnám be, a Temple of Osiris szintén ingyenosztogatásból, a többit is maximum ingyen vállalnám be vagy úgy se.
#7
#6: Szerintem az nincs is benne. A képek alapján ez nem merült fel bennem.
#6
Az utolsó hármat fölösleges belerakni...
#5
Switch-re tényleg lenne értelme csomagban kiadni az összes régi részt és azon még el is hiszem, hogy nagy flash játszani vele. De a filmek...?
#4
#3: Van bennem egy kis reménysugár, hogy bizonyos részeket remastereltek. Egy nagy csomageladást másképp nincs értelme felhájpolni. Persze konzolokon nagy szó, hogy egyáltalán lehet a régi részekkel játszani. De sztem ennyivel ők sem érnék be.
#3
ennek azért nincs értelme PC-sek számára mert nemrég volt elérhető az a bizonyos mindennel megpakolt Square Enix csomag, amiben az legújabbon kívül az összes létező Tomb Raider benne volt, töredék áron.
#2
4. rész legyen benne, jó lenne 19 év után végre végigvinni.
Mondjuk meg van Steam-en, de Switch-en jobb ilyeneket tolni.
#1
Azt megnézem, hogy hogyan fogja futtatni a switch a rise és a shadow of the tomb raidert.