Októberben jön a Watch Dogs Legion

A Watch Dogs Legion bemutatójával indított a Ubisoft Forward műsora, ahol egyúttal a játék napra pontos megjelenési dátumáról is lerántották a leplet a készítők. Már nem kell sokat várnunk rá!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#6
#5: sehogy. a Ubi az utóbbi játékaikban mind egyre jobban s jobban kísérletezett azzal, hogy hogyan lehetne a legjobban testreszabhatóvá tenni az avatárokat a bejáratott franchise-aiban: Odyssey válaszható nem, Far Cry 5 karakter kreálás - csakhogy senki nem ezt várta a játékoktól, mert definiált főhősökhöz volt szokva mindenki - ez szerintem kompromisszum a Ubi részéről a két véglet között( se nem custom karakter, se nem egy jóldefiniált főszereplő), ami szerintem borzasztó pofáraeséssel fog járni ,de majd meglátjuk
#5
Én csak azt nem tudom, hogy a francba tud ez a játék valami kerek egésszé összeállni. Egyszerűen annyira random szarságnak tűnik az egész nekem, mint ahogy gyerek fejjel játszottam a GTA1-el.

A trailer amúgy fasza volt (nekem a Far Cry is nagyon tetszett).
#4
A játékot kipróbálta a Nessaj nevű youtuber, neki tetszik, meg a grafika is pazar. Amit viszont látok a játékban az megint az, ami vitákat fog generálni sokaknál. Hogy mi az? A rengeteg néger és migráns hátterű egyén megjelenítése, akikkel olyan dolgokat kell tennünk, ami egy terrorizmussal is felér. Gyilkolások, hackelések, balhék, balesetek létrehozása stb. És mindezt a fehér lakosság kárára. Nem is értem hogyan engedhetnek meg egy ilyen játékot a polcokra kerülni az illetékesek a mai feszült politikai helyzetben.
Mi lenne fordított esetben? Megmondom: rasszizmus vádjának a felemlegetése, néger tombolások az utcákon. Elnézést ha félreértelmezem a játék lényegét, de az ominózus videóban én ezt (is) látom/hallom.
https://youtu.be/dCO4WHaQaLI
#3
Így van. A játékra nem vagyok kíváncsi, de ez a trailer minden téren zseniális. Simán érdemelne valami díjat.
#2
#1: Valóban!!!
#1
Hat ez a kisfilm megha a jatek egy kula is lesz nalam mindent vitt. Nagyon jol megvolt csinalva le a kalappal