Assassin's Creed: Valhalla - foglald el Angliát!

Igaznak bizonyultak a korábbi szivárgások, és tényleg november 17-én hajózhatunk ki az Assassin's Creed: Valhallában Anglia távoli vidékeire, hogy azután azt a saját ízlésünknek megfelelően az uralmunk alá hajtsuk.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#25
Nekem furcsa mód bejött a gampley videók alapján.
Lehet azért mert legutóbb az originst játszottam és az odessey már túl árkádnak tűnt, ez pedig megint egy picit talán komolyabb.(csak egy picit)
A másik ami eszembe jutott hogy én is mindíg egy klasszik AC-t várok, de utólag kipróbáltam a syndicatet és a templomos vs assassin vonal tényleg nagyon elfáradt.
Így én már nem is bánom ha a történet csak lazábban kapcsolódik az assassinokhoz.
#24
#23: Igazából én azt nem értem, amikor minden ubi hír alatt csak mocskolódnak.
Nem mondom, hogy nem érdemli meg néha, de azért szól pozitív dolog is mellettük.
Emlékszem az Origins megjelenése előtt meg már azért ment a sírás, mert ez már nem is AC.
Igazából a folyamatos támogatásuk szerintem ha nem is példaértékű, megbecsülendő.
Én az AC szériánál még a Rogue-nél járok, a Far Cry-nál pedig a negyedik résznél. Amennyire pofátlan az Ubisoft sokszor annyira bátor is. Steep, R6 és még van pár játék azért, ami bejött nekik és nem kifejezetten csak a trendekre építenek (nem azt mondom, hogy egy steep sikeres, de ami van benne az nem rossz).
Szóval, amennyire az UBI hibás annyira a játékos is. Mind tudjuk, hogy van egy tendencia, kilátótornyok, gyűjtögetések és rpg elemek ami benne vannak minden játékukban. Ezen nem kell felháborodni, megannyi anyag van az UBI játékok mellett.
Nyilván, megvan ennek a célközönsége, máskülönben nem döngetne eladási listákat megjelenéskor minden AAA címük.
#23
#21: Hát az biztos, hogy sajnos a végtelenségig kitolják a copy-paste dolgot, amí] össze nap csap annyira a fostenger a fejük felett, hogy az EA már egy kedvelt kiadóvá válik hozzájuk képest, akkor összeszedik magukat egy 2-3 évre, majd amikor mindenki elégedett, simét beállnak ebbe az ordenáréságba és folytatódik tovább a spirál. Tökéletesen egyetértek. Az emlíett indie címeket amúgy kifejezetten ajánlom (nyilván nem a trials vonalat mondjuk, az inkább haverokkal jópofa 1-2-szer a kanapén ücsörögve és röhögve). Igaz, abból is már jó pár éve nem igen tettek le normálisat...

Ubival annyi a helyzet, hogy ha az ember figyelmes, és él a free trials verziókkal, ami uplayen elég gyakori, akkor azért nehéz faszra szaladni. És ha mondjuk 2 évente játszik 1-2 játékukkal max, (ahogy szoktam én is :) ), akkor egy egész okés iparos terméket fog kapni majdnem minden esetben. Breakpoint kivétel, az tényleg mélységes fostenger. Már a felháborító kategória.
#22
#17: Mert milyen tiszteletet kellene tanusítanom egy olyan cégnek,ami a kapzsiságot olyan szintre emelte,hogy állítom,hogy már az EA is kellemetlennek érzi,amikor meglátják.
Kiadták a GR:Wildlands-et,aminél a Season pass fogalmát teljesen átértelmezték.Megveheted évente hozzá,hogy kipörgethesd az évi 1 kiegészítőt.A Crew 2 egy autó/hajó/motor/repülő verseny köntösbe bújtatott farmolás.Lényegében a WD autós szegmensét hasznosították újra és bővítették ki.
Az AC széria még a 3. részig mutatott némi fejlődést,de onnantól csak újraskinezték,lásd Black Flag,Rogue.Amikor a Unity bukott és a Syndicate se remekelt rájöttek,hogy 8 epizód után k*rva kínos és unalmas ugyanaz a rendszer.Kijött az Origins,megújult a széria,aztán most megint ugyanazt csinálják,ami miatt majdnem ment a levesbe a széria.
Tapsolni kellene nekik,hogy a Breakpoint lassan 1 évvel a megjelenés után kap egy AI csapatot,miközben az előzőben ez alap volt,vagy hogy kijavították a hibáikat.
Van jó pár Ubisoft játékom,mert mindig úgy voltam vele hogy valaki rábeszélt milyen jó és még egyszer utoljára bizalmat szavazok nekik.De a support egy trágya,a játékaik folyton crashelnek és tele vannak bugokkal.Egy ilyen cégen mit kellene tisztelnem?!
Elég régen volt már,hogy bármi értékelhetőt tettek le az asztalra.
5-6 éve csak az újrahasznosítás megy náluk,meg a vásárlóik átb*szása.Lásd WD 1 E3 demo,vagy akár a R6 siege E3 demo,vagy Division 1 E3 demo.A végeredmény egynek elment,de sehol nem volt ahhoz amiket mutogattak.
#21
#20: Indie vonaljukat nem ismerem, South Parkot kifelejtettem az még jópofa volt.
A sorozatjaik főként amik szemet szúrnak, ha nem ismered őket csak egyel játszol mindez nem tűnik fel, és egy ideig még szórakoztató is....
Az a baj, tudnak ha akarnak. De őket is elérte hosszú évek óta a nemakarás. Évről évre copypaste. Ritkán villantanak, mellé pedig ahogy írtam talán a legmocskosabb hazug marketinget tolják kamu képekkel és videókkal. Ahogy mondani szoktam, mindenki butít. De az ubisoft ebben toronymagasan élenjáró a mai napig.
#20
#19: Az indie vonaluk nem rossz. Valiant Hearts, Child of light, South Park-ok, Trials, Rayman játékok. Ezek szerencsére jók. Plusz sok szempontból lehet persze szídni (majd midjárt jönnek Jetiék) a Siege roadmap-jét, de szerintem a piacon, főleg AAA szinten a legjobban intézik a Siege folyamatos supportálását (nem hibátlan így se...). Ettől még egyetértek alapvetően. Bár mivel én a Division 1-et kihagytam, a 2-vel jól elvoltam, és mivel az utolsó 3 Far Cry-al kb. nem nagyopn foglalkoztam, így én a 6-ot várom egy kicsit. :) Wildlands, Breapoint, stb. ezek nekem mind kimaradtak, így a Ubisoft the game recepttel ritkán találkozom. :)
#19
#17: Pedig igaza van.
Mit tett le az ubisoft az asztalra? Hosszú évek után végre elengedték az AC-t amikor már 7-8 rész után kínossá vált hogy ugyan az a szarkupac megy évről évre. Megújúlt jött az origins. Sok dologban fejlődött ahol kellett, de azért továbbra is iparos munka szintű feladatokkal tömték ki. Utána fejlődés megálkt, odyssey egy copypaste annyira undorítóan hogy még a főszereplő csaj lovagló animációja is 1/1 mint az Origins Bayekjáé....És most jön a következő látványosan copypaste rész...
Emellett? Volt egy FC3 ami tech szinten visszafejlődött a 2 után de a gameplay sokat javult...De ott le is ragadtak, szintén copypaste bohóckodás indult onnan és lejtmenet.
Watch dogs? Az elsőrész egynek jó voltde érezhetővolt hogy bőven kéne gameplay-ben fejlődni pláne hogy telihazudták a médiát olyan gameplay és tech elemekkel amik a végső játékba be sem kerültek. Majd jött a 2 amit pár hét alatt el is felejtett mindenki, gameplay fejlődött, minden másban az első rész cipőfűzőjét se...És most jön a 3 látványosan ugyan azt meglovagolva mint a kettőben, az irritálóripacs karaktereket,szereplőket...
Division? Egynek elment akárcsak a 2 de hamar feledésbe is merült.
Az R6 ami tartja magát mert jó taktikai multi élmény.
Mindemellé a legmocskosabb leghazugabb cég akik MINDIG undorítóan kamu képekkel és videókkal promózzák a játékaikat amiknek a végleges formája sokszor meg sem közelíti azt amit mutogattak.

Azegyetlen valódi pozitívum amit az elmúlt években leraktab és nem lehet szinte belekötni az Switchre a Mario Rabbids, amit egyre inkább kétlek hogy nemcsak nevében köthető az ubisofthoz.

Szóval nem nem a szokásos tiszteletlen bullshit, hanem hosszú évek kialakult tapasztalata az ubisoft játékokkal szemben. Egy szarházi iparoscég iparos munkával ésdurván hazudós marketinggel. Ez az ubisoft.
#17
#11: Szerintem a te kommented való szemétre. Szokásos tiszteletlen bullshit.
#16
Hú de fura.
Assassin viking aki parkour ugrál meg minden amit el nem tudnèk kèpzelni, a rejtett penge a vègèn mintha mortal kombat lett volna, a kètszer nagyobb farkast jól földhöz vágta, meg sok harc meg mèg egy kis harc azt jó az.
Az önmagát összecsomagoló vitorla külön kedvenc.
Valahogy olyan súlytalan, mint a többi ubisoft cím.
A harmadik rèsz óta kiègett nálam ez a sorozat.
#15
Egyáltalán nem lesz rossz játék szerintem, de a jó nem itt kezdődik.
#14
#13: pont iyesmi volt az első gondolatom, mikor megláttam a cikket,
neeee, ezek ráeresztik a legújabb copy-paste Asszem Creedet a Cyberpunkra?
#13
Egy időben kihozni a cyberpunk-al ...nem épp okos megoldás.
#12
#6: Az ign.hu egyik cikkéből:

A céljuk az volt, hogy a játékosok „brutális harcosnak” érezzék magukat, amit elsősorban úgy szerettek volna elérni, hogy a Valhallában már nem „a sebzést szivacsként felfogó ellenfelekkel” kell megküzdenünk, ahogy azt az előző részekben tapasztalhattuk, hanem gyorsabban le tudjuk majd győzni őket.
#11
#1: Nagyon nincs mit mondani róluk.Sehol egy SC vagy Prince of Persia.Csak a jól megszokott címeket fejik.Ez a WD nem.egy világmegváltó cucc,az AC széria elfáradt,a Far Cry meg 3. rész óta nem sokat változott még történet mesélés szempontjából se.
A Crew 2 meg az autóversenyek legalja,a rakás mikrotranzakcióval.Szemétre való cég.
#10
#9: Nem épp valami ömlengős az IGN videója sem... Amúgy meglestem a TheVR videóját is, és egyébként igazat kell adjak Pistinek az összegzésében. Nem kell is sokat várni. Aki az eddigieket szerette, ezt is fogja, aki nem, ezután se fogja. Nem fog a játék falakat döntögetni. Kb. egy iparos munka, aminél az ember tudja, hogy mire számítson. Ha pedig nem tudja, az nem feltlétlen az AC hibája, mert teljesen nyílt lapokkal játszik. Magam részéről majd 20 EUR körüli áron boldogan fogom magam belevetni, biztos bele fogok baszni egy 30-40 órát úgy, hogy ha rá egy 1 hónapra bárki megkérdi, hogy mire emlékszem belőle, nem fog eszembe jutni semmi...
#9
#7: Azt remélem érzed, hogy azok a videósok, akik early copyt kapnak, nekik kutya kötelességük pozitívan feltüntetni a terméket, szóval ez ilyen véleményekre nem kell felülni...minden FIFA videós is azt mondja, hogy huuuu az új rész mennyit fejlődött, holott mindig ugyanaz.

Ubi termék? Akkor szokás szerint kivárás...s majd ha jók az értékelések akkor az első leárazás alkalmával jöhet. Fűt fát ígérnek, aztán felese valósul meg, az életben nem rendelnék elő semmi tőlük.
#8
Ubifos 3
#7
#6: két általam is követett youtube-er véleménye szerint sokat finomhangoltak a harcokon az odyssey óta: sokkal inkább az időzítés számít, semmint a gombpüfölés - ezzel reményeim szerint nem leszek 'belekényszerítve' a lopakodásba, mint az Odyssey-ben, mert ott ki lehetett takarítani egy erődöt 10 perc alatt lopakodva, míg frontálisan támadva majd a duplájába telt.

én annyira erőteljesen nem látom a Witcher-t ebben, azon kívül hogy ez is középkori fantasy, mint a Witcher is. ami engem joban zabar dizájnügyileg, hogy hiába mondják mennyi kutatómunkát végeztek: a ruházatok s páncélok röhejesek, na meg a Vikingek sorozat inspirálta hajköltemények...
#6
Csak belekattintgattam és az a véleményem, hogy kicsit riasztó számomra, hogy már azt az egy kutyát is túl sokáig kell ütni. Egy ilyen játékban várhatóan kétmilliárd ellenfelet le kell ütni és nem az a baj, hogy harcolnak is ellened és az is jó, hogy próbáljnak a satnya és hosszú távon mérhetetlenül unalmas harcrendszeren egy kicsit változtatni, tuningolni. De ennyi ellenfélnél, mint a játékban lesz ez mindenképpen unalmas nekem.

Következő kattintásnál lejött, hogy a grafikai stílus teljesen a Witcher 3 ripoff kategóriába esik. Az, hogy ez most jó, vagy rossz, mindenki eldöntheti magának. Nekem kicsit az az érzésem, mintha azokat a szálakat akarná pengetni a játék. Ugyan így a videóban szereplő főhősnővel sincsen bajom, de az is ilyen Geralt féle. Katt. Tök jó mindez, de miért mászkál Geralt a fákon? Meh, de még jó is lehetne, csak attól tartok, hogy ez is az a fajta hosszú játék lesz, ami már sokat tesz azért, hogy tényleg jó is legyen, de nem fogja elkerülni a gyerekbetegségeit.

Ennél akkor már sokkal jobban érdekel a Ghost of Tsushima, amit bár mindig ezzel a játékkal hoznak kapcsolatba, az nem ilyen ikonokkal telirakott féle lesz és szerintem sokkal jobb lesz, mint ez az AC. Egy-két, de jobban kidolgozott mellékküldetés, fullos gyönyőrűség minden téren, seggig érő virághalmaz és várhatóan nem egy farmer játék. Sokkal élvezetesebb harccal.