Hivatalosan is bemutatkozott a Far Cry 6

A héten lényegében minden kiszivárgott a Far Cry legújabb részéről, az imént azonban a Ubisoft formálisan is lerántotta a leplet a játékról. Lássuk, hogyan brillírozik Giancarlo Esposito a főgonosz szerepében!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#13
#10: Ugyanígy voltam az 5-el én is, havernál próbáltam ki egy negyed óra erejéig, 3 perc nem telt el úgy, hogy valakik valahonnan rám ne rontsanak...már ezen nyúlfarknyi idő alatt idegesítő volt. Na de most megvettem a 3-at jó akciósan, kíváncsian várom, a trópusi környezet amúgy is a gyengém:)
#12
#10: Annyi.
#11
#10: Egy gondolat még, a helyszín az viszont nagyon tetszik! A pálmafás lepukkant karibi világ ez bejövős!
#10
A 3at nagyon bírtam a sztori a játékmenet a szereplők, imádtam. A 4. még mindig adta megvoltak a maga finomságai, de már picit ismétlőnek néhol monotonnak tartottam. Az 5 egyáltalán nem jött be néhány óra alatt meguntam az időhúzós utcai harcokat folyamatosan, nem tudtam eljutni egy küldetés felvételéhez sem, mert minden sarkon értelmetlen tűzharcba keveredtem ha akartam ha nem. A New down-t nem is próbáltam, ott már ez a nagyon színes apokalipszis sem jött át! Félek tőle, hogy ez a 6. rész sem fog tudni úgy megújulni, hogy a végigjátszásig fenntartsa az érdeklődésemet és ne unjam meg idő előtt.
#9
Második rész nagyon király volt vagy 100 órát multiztam benne első multis élményem és nagyon jó volt és szép de azóta meg sem eröltetik magukat
#8
#6: az 5 valami félelmetesen gagyi. nagyon sok minden félrement a fejlesztése során: amit újítottak, az szerintem mind rosszabb mint volt, ami meg maradt az pont elég ahhoz hogy a rókabőr jelző használható legyen. két szék közé esés iskolapéldája.
#7
Ubifos 1
#6
Személy szerint a Primal óta nem igen tudott pár óránál tovább lekötni Far Cry, és azt se vittem végig. De szerintem ez a trailer elég hangulatosra sikeredett. Nem mondom, hogy lerágom a körmeimet a várakozás okozta izgalomtól, de messze nem olyan "keresztüllépős" mint amilyen volt nekem az 5 vagy a New Dawn.
#5
#4: Egyből támad és fikáz, személyeskedik! Imádom! XD
#4
#1: Ugyan már. Te is látod, hogy azon a képen kívül, ahol a két hapsi áll a kutyával, mindegyik nettó bullshot. Ubisoft meg a képei :) Azt még elhiszem, hogy jobban tetszik neked, mint a Doom, de azért még nem mondanám rá, hogy gagyi. Gondolom a 3-5 perc stream teljesen elegendő volt volt átélni a játékélményt is. Hát a Far Cry-os skilleddel szerintem a második pályán sem jutnál túl, ha meg igen, a talán harmadik pálya Super Gore Nest-ben tévednél el örökre. De azt is már csak akkor ha nem nyírnának ki 300-szor az ajtó előtt a placcon. XD Így a Far Cry-al szemben.
#3
#2: 3. rész óta csak a térkép, skin-ek, meg a front celeb változik, és ez már így is marad, mivel a vásárlók 80+%-a 10 óra után lerakja és megy a következő csillogó takonyra.
#2
Kicsit már változtathatnának a történet receptjén. Megint egy nagykutya, aki rettegésben tartja a helyi lakosságot. Hurrá, izgalmas felvetés.... A Far Cry 5 nem volt rossz, azaz megértem hogy másoknak tetszett, de én magam már azt sem tudtam végigvinni, annyira belefáradtam. Így ezt abszolút nem várom személy szerint.
#1
Én a magam részéről várom. Eddig az összes résszel jól elvoltam (blood dragon, primal kimaradt szándékosan) bár volt itt ott egy-két durva rage (1-2 egér is hősi halált halt). Izések és pofonok de nekem inkább ez mint a gagyi Doom (kb 3-5 percnyi streamet bírtam nézni belőle). Engem az se érdekel ha megint a már megszokott recept lesz, csak legyen szép nagy a pálya, szép tájakkal, sokféle változatos járművel, és lehetőleg ne valami teljesen agyfasz befejezéssel. A New Dawn-nak pl happy end volt a vége, bár a végső bossal geci sokat szoptam(volt is rage gazdagon :D). Olyan boss még egyszer ne legyen ha kérhetném :P