Kiderült a PC-s Microsoft Flight Simulator dátuma

Kiderült, hogy pontosan mikor is szállhatnak be a PC-s játékosok a pilótafülkébe az elképesztően látványosnak ígérkező Microsoft Flight Simulatorban. A jó hír az, hogy már egyáltalán nincs sok hátra, hogy megkapjuk a felszállási engedélyt.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#9
#8: Mondjuk az eddigi FS-ekben a Learjet-eken kívül semmi nem volt teljesen kidolgozva, csak a pilótakabin. Vehetnék a fáradtságot hogy egy Boeingben is lehessen szabadon járkálni az utastérben is. Sokat hozzá tud adni.
#8
#1: Mondjuk pont egy ilyen cuccnál egy gép nem csak egy “pár pixel”. A Fligh Simulator mindig is egy komoly cucc volt. Ismerek olyat akik abból éltek hogy pl. reptereket csinált régebbi részekhez anno. Az se kis munka. Aki ezeket szereti, annak megéri. Itt szerintem is irreális elvárás hogy alapból “minden is” benne legyen.
#7
#6: Standard: 23999 Ft
Deluxe: 29999 Ft
Premium: 39999 Ft
#6
Az árára leszek kíváncsi, még az FSX is kezdőára is 20 ezer körül volt valamikor 2006-ban.
#5
#2: 20 repülő ha rendesen akarod megtanulni kezelni az bőven elég. Itt nem arról van szó hogy felszállok repkedek. Itt a repülőt tudni kell kezelni a leszállás felszállási procedúrákat megcsinálni. Nagy utasszálítónál FMC-t programozni stb. Ez elég sok időre leköt és jönni fognak dlc-k szinte tuti. FSX-re illetve xplane-11re vannak fizetős repülő mod-ok. Aki ilyennel komolyan játszik annak nem gond. MEgveszi a kedvenc repcsijét és elvan vele évekig
#3
#2: Én nem vagyok profi szimulátoros, de szerintem 20 különböző repülő annyira nem kevés, főleg úgy, hogy gamepass-ben lesz az alap verzió. Aki annyit játszik vele tényleg, hogy 20 repülő kevés legyen, az viszont megbír egy két DLC-t a fullos szimulátoros hardvere mellé. Meg azok úgyis megveszik őket, úgyhogy ezért megy ez a stratégia. Erre rámondhatjuk, hogy rétegjáték és kevesebb játékosnak kell többet fizetni érte, hogy üzletileg sikeres legyen. De a kemény arcok tényleg úgyis gondolkodás nélkül megvesznek hozzá minden DLC-t, akár évek múlva is.
#2
Utánanéztem kicsit, és az alap verzió 20 repcsivel fog indítani, ami szerintem nem túl sok. Persze idővel nyilván jönnek majd a DLC hegyek.
#1
ugy birom ezeket a premium deluxe collectors edition tartalmakat
10 ezrekert par plusz pixel egy jatekban amiben alapbol benne kene legyen