Launch traileren a Ghost of Tsushima

  • Írta: Baloo
  • 2020. július 13.
  • Videó
Link másolása
Már csak napokra vagyunk a Ghost of Tsushima megjelenésétől, így érezhetően megszaporodtak a játékról az előzetesek. Most megérkezett az ilyenkor szokásos launch trailer, ami bár rövidre, de annál látványosabbra sikerült.

Már csak négy nap van hátra, és végre a kezünk között tarthatjuk a PlayStation 4 egyik legjobban várt exkluzív játékát, a Ghost of Tsushimát. A múltkor már érkezett egy roppant hangulatos, japán mozifilmeket idéző kedvcsináló, most azonban befutott a nyugati piacra szánt launch trailer is:

A videó végén van némi képzavar, amikor azt írják, "available now", hiszen a Ghost of Tsushima július 17-én lesz elérhető.

26.
26.
DragonBleacPiece
azthiszem délután 4 körül már olvashatóak lesznek tesztek,és kíváncsi vagyok felfedik-e teljes nagyságban a térképet + hogy miket lehet csinálni a területek felszabadításán kívül
25.
25.
hedzsooo
...Az előzőekkel csak annyit akartam rebesgetni, hogy jól néz ki ez a cím is nagyon de ezért sem vennék konzolt. Viszont amint jön PC-re, várom szeretettel!

Addig is, jó játékot azoknak akik most esnek majd neki! :)
24.
24.
hedzsooo
Bár késik a C2077, addig is van bőven miből válogatni. Aztán még talán az AC:V sem lesz rossz bár azzal már majd én is várok, főleg patchek miatt, + hogy a teljes játékot olcsóbban adják season pass-al eggyütt, a gold/platinum/diamond v. akármilyen elnevezésű teljes kiadását. Aztán mire csak 1x is sikerül a C2077 kijátszanom, már lehet hogy ezt a Ghost of Tsushima-t is hozzák PC-re. :-)))

Most egyébként nemsokára (kövi hónaptól) a Horizon Zero Dawn PC-s verziója lesz terítéken. Azt hiszem az sem néhány órás menet lesz.
23.
23.
kamgecam
#16: Ezt ajánlja fel a gk avatarnak meg egy másikat. Én ezt választottam amíg valami jó kis avatár képet nem találok. Miért kérded?
16.
16.
#13: Miért van egyforma avatárotok?
14.
14.
PaprikaJancsi
Vajon a fejlesztők gondolták volna, hogy a sok éves munkájuknak az lesz a gyümölcse, hogy egy kis közép-európai ország egyik videojáték portálján geci köpködésről szóló versnek szolgáltatnak majd alapot egy hír formájában?
10.
10.
ABorealis27
8.
8.
SLi
modik korán feküdtek le ma is,
úgy tűnik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...