Befutott a Death Stranding PC-s launch trailere is

  • Írta: Baloo
  • 2020. július 14.
  • Videó
Link másolása
Kisebb csúszás után a mai nap folyamán landol PC-n is Kojima legutóbbi (és egyben legmegosztóbb) játéka, a Death Stranding. Sam Porter kalandja így megkapta az utolsó kedvcsinálóját, amiben megvillantja a PC-s port újdonságait.

Június elején megtudtuk, hogy milyen vasra lesz majd szükségünk, hogy futtatni tudjuk a Death Stranding PC-s verzióját, a tegnapi napon pedig megkaptuk az ilyenkor szokásos hangulatfokozó előzetest a játékból.

A Death Stranding PC-s kiadása olyan extrákkal érkezik, mint az ultrawide monitorok támogatása, az unlockolt framerate, néhány Half-Life témájú kozmetikai cucc és a "Very Hard" nehézségi fokozat, ha esetleg nagyobb kihívásra vágynátok a PS4-es változathoz képest.

A Death Stranding a mai estétől válik elérhetővé PC-n a Steamen és az Epic Games Store-on keresztül.

33.
33.
Red-E-Kamp Van
Érdemes ismerni amit mesél.
Egyeseket még megmenthet.
32.
32.
crytek
Ez gyorsan ment , steamen már 500k felett vannak az eladások...
31.
31.
TrishtanAG
#26: a Phantom Painre az is rányomta a bélyegét, hogy az összeveszés miatt minden, csak befejezett nem lett. Kábé a történet 30%-a nem került bele.
30.
30.
kamgecam
Csinálhatna újra narratív alapú csőjátékokat vagy félig openworld gamákat! Pl egy teljes értékű P.T.
Csak a demó lemosta az összes horrorjátékot. A hangok a mikrofon hadználata hogy ha mondod a szellem nevét, hihetetlen durva volt!
23.
23.
#16: Kojimát azért küldték el, mert a vállalat felfedezte, hogy két rém gagyi és olcsón elkészített mobilos f2p címmel mekkorát kaszált. Eddigre Kojima már ki volt nevezve vállalati nagyobb fejesnek, aki az egész gaming divízióra rálátott, nem csak a Metal Gear-re. Az új fejes, viszont úgy látta, hogy a befektetett pénz és idő, nameg nagy nyereség tükrében a mobil platform a jövő.

Tulajdonképpen a Konami fő fejesének először nem a Kojimával volt baja, még azt is felajánlotta neki, hogy készíthet mobilos cuccokat. Erra Kojima azt mondta, hogy fuck off. Viszont a góré mindenképp be akarta zárni Kojima ágazatát, a drága AAA játékok fejlesztését. Ezek után, meg pláne. Aztán gondolom ezen a ponton szépen össze is balhéztak, aztán elküldték Kojimát egy nagy szabira, amíg le nem jár a szerződése.

Kojima teljesítette az ilyesmiket, hogy pl nem ment el game awards-ra, mert fosott és azt hitte mindennek vége, meg hogy oda a karrierje. Viszont a Sony felkínálta neki a lehetőséget és most náluk dolgozik. Bár szerintem a Sony sem szedte meg nagyon magát a fickóval.
22.
22.
zozo76hun
#21: Igy van! PC-s gyerekek! Tegyetek egy probat vele, ha mas nem valami akcio kereteben, ha elkap titeket is a gepszijj, ti is ott fogtok motorozni az IDO-ESOben, hatatokon a csomagokkal. En mindenhova motorral mentem, mindenhova! Kiveve a 3 map, mert oda nem ad motort (mondjuk ott ertelme se lenne).
21.
21.
kamgecam
#19: +1 Türelem kell hozzá és akkor meghálálja magát. Durván beszippant a világa. Jó játékot hozzá akik még nem játszották!
19.
19.
zozo76hun
sztem baromi jo game lett. minden percet elveztem, 100 oranal ert veget a tortenet, de olyan 130-nal hagytam abba. tudom hogy a nagy tobbsegnek nem tetszett a DS, nekem megis bejott.

ellentetben ezekkel:

Last of Us (megvan, elkezdtem, abbahagytam, delete, de amugy nem lehetne belekotni)
Last of Us 2 (ellenerzet: buzi-buli, Abby=undormany karakter, Ellie ol/gyilkol esz nelkul, nemkell)
God of War (nem az en mufajom)
Spiderman (az ilyen batman, spiderman, valamilyenman jatekoktol kiraz a hideg)
Horizon Zero Down (szep, de megintcsak abbahagytam, delete)

Szoval izlesek es pofok ugy, kinek ez kinek az tetszik, nem vagyunk egyformak...
18.
18.
Ooorky
#17: Jó, de nem mindenki vesz meg minden sz*rt ész nélkül.
17.
17.
kerekHUN
Ti itt mind közgaszdászok, meg Sony felelős vezetők vagytok, vagy mi? Mit számít nektek, hogy mennyi fogyott el, vagy mennyi hasznot/veszteséget termelt? Komolyan ezen vitáztok? Ha tetszik a játék, veddmeg, játszd, és élvezd! Én ezt tettem, és nekem nagyon tetszik.
16.
16.
Ooorky
#15: Kojima-t Konami konkrétan azért b*szta ki, mert qva sok pénzt elvitt, bevétel meg folyamatosan vékonyodott, végül már szinte érintette egymást a két görbe.
Még ha el is adtak 3 milliót, egy hasonló kaliberű Nintendo címből 10+ milliókat vásárolnak, Xbox exkluzívból... hehe, jó vicc... szal elég sovány, főleg mivel a fejlesztési költségek is jóval magassabbak.
2.
2.
crytek
Mindentől elvonatkoztatva nagyon kiváncsi vagyok hogyan szerepel majd a game az eladási számok tekintetében.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...