Befutott a Death Stranding PC-s launch trailere is

Kisebb csúszás után a mai nap folyamán landol PC-n is Kojima legutóbbi (és egyben legmegosztóbb) játéka, a Death Stranding. Sam Porter kalandja így megkapta az utolsó kedvcsinálóját, amiben megvillantja a PC-s port újdonságait.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#33
Érdemes ismerni amit mesél.
Egyeseket még megmenthet.
#32
Ez gyorsan ment , steamen már 500k felett vannak az eladások...
#31
#26: a Phantom Painre az is rányomta a bélyegét, hogy az összeveszés miatt minden, csak befejezett nem lett. Kábé a történet 30%-a nem került bele.
#30
Csinálhatna újra narratív alapú csőjátékokat vagy félig openworld gamákat! Pl egy teljes értékű P.T.
Csak a demó lemosta az összes horrorjátékot. A hangok a mikrofon hadználata hogy ha mondod a szellem nevét, hihetetlen durva volt!
#27
#25: Nem tudom hogy fogja kibírni a Sony nélküle. Minden esetre nekem úgy rémlik, hogy valamibe belekezdett megint. De nem vagyok biztos benne.
#26
#24: Én is erre jutottam, miközben toltam a MGS5-öt. Akkor nagyon haragudtam rá, hogy milyen gáz lett a játék. De aztán végül is leszarom már. Úgysem akartam elhinni, hogy teljes értékű MGS rész jön PC-re és bár a Ground Zeroes marhára tetszett, a Phantom Pain bebizonyította, hogy jól tettem, hogy nem hittem el... Ettől függetlenül a régi részek megítélését ez nem befolyásolja nálam.

Kojima meg nagyon gáz ezekkel az új open world játékaival. Csőjátékban kellene gondolkodnia.
#23
#16: Kojimát azért küldték el, mert a vállalat felfedezte, hogy két rém gagyi és olcsón elkészített mobilos f2p címmel mekkorát kaszált. Eddigre Kojima már ki volt nevezve vállalati nagyobb fejesnek, aki az egész gaming divízióra rálátott, nem csak a Metal Gear-re. Az új fejes, viszont úgy látta, hogy a befektetett pénz és idő, nameg nagy nyereség tükrében a mobil platform a jövő.

Tulajdonképpen a Konami fő fejesének először nem a Kojimával volt baja, még azt is felajánlotta neki, hogy készíthet mobilos cuccokat. Erra Kojima azt mondta, hogy fuck off. Viszont a góré mindenképp be akarta zárni Kojima ágazatát, a drága AAA játékok fejlesztését. Ezek után, meg pláne. Aztán gondolom ezen a ponton szépen össze is balhéztak, aztán elküldték Kojimát egy nagy szabira, amíg le nem jár a szerződése.

Kojima teljesítette az ilyesmiket, hogy pl nem ment el game awards-ra, mert fosott és azt hitte mindennek vége, meg hogy oda a karrierje. Viszont a Sony felkínálta neki a lehetőséget és most náluk dolgozik. Bár szerintem a Sony sem szedte meg nagyon magát a fickóval.
#22
#21: Igy van! PC-s gyerekek! Tegyetek egy probat vele, ha mas nem valami akcio kereteben, ha elkap titeket is a gepszijj, ti is ott fogtok motorozni az IDO-ESOben, hatatokon a csomagokkal. En mindenhova motorral mentem, mindenhova! Kiveve a 3 map, mert oda nem ad motort (mondjuk ott ertelme se lenne).
#21
#19: +1 Türelem kell hozzá és akkor meghálálja magát. Durván beszippant a világa. Jó játékot hozzá akik még nem játszották!
#19
sztem baromi jo game lett. minden percet elveztem, 100 oranal ert veget a tortenet, de olyan 130-nal hagytam abba. tudom hogy a nagy tobbsegnek nem tetszett a DS, nekem megis bejott.

ellentetben ezekkel:

Last of Us (megvan, elkezdtem, abbahagytam, delete, de amugy nem lehetne belekotni)
Last of Us 2 (ellenerzet: buzi-buli, Abby=undormany karakter, Ellie ol/gyilkol esz nelkul, nemkell)
God of War (nem az en mufajom)
Spiderman (az ilyen batman, spiderman, valamilyenman jatekoktol kiraz a hideg)
Horizon Zero Down (szep, de megintcsak abbahagytam, delete)

Szoval izlesek es pofok ugy, kinek ez kinek az tetszik, nem vagyunk egyformak...
#18
#17: Jó, de nem mindenki vesz meg minden sz*rt ész nélkül.
#17
Ti itt mind közgaszdászok, meg Sony felelős vezetők vagytok, vagy mi? Mit számít nektek, hogy mennyi fogyott el, vagy mennyi hasznot/veszteséget termelt? Komolyan ezen vitáztok? Ha tetszik a játék, veddmeg, játszd, és élvezd! Én ezt tettem, és nekem nagyon tetszik.
#16
#15: Kojima-t Konami konkrétan azért b*szta ki, mert qva sok pénzt elvitt, bevétel meg folyamatosan vékonyodott, végül már szinte érintette egymást a két görbe.
Még ha el is adtak 3 milliót, egy hasonló kaliberű Nintendo címből 10+ milliókat vásárolnak, Xbox exkluzívból... hehe, jó vicc... szal elég sovány, főleg mivel a fejlesztési költségek is jóval magassabbak.
#15
#9: Lehet, nagyon pontosan nem követtem, csak ez maradt meg. Erről is az jut az eszembe, hogy ha egy ilyen Kojima meg ilyen Walking frencsájz Reedus alkot, az biztos két halom pénz volt. Ha már ki lehet mondani, hogy megtérült és valamiféle nyereséget termelt a Death Stranding, akkor bárki adhatna ki mondjuk normális játékokat is. Mert ha ez az ostoba játék már most és egyáltalán sikeres, akkor ennyi pénzből már normálisat is lehetne csinálni, nem?