Ilyenek lesznek az új Xbox-játékok borítói

A napokban több olyan játék borítóját is láthattuk, amelyek már Xbox Series X-re is megjelennek, ezek alapján pedig kijelenthetjük: a Microsoft sem készül látványos változtatásokra az előző generációs dobozképekhez képest.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#15
YanezModerátor
#14: Én az új konzolokkal is így vagyok. Most is az lesz nálam a döntő, hogy új xbox vagy ps, amelyiknek szebb a doboza.
#14
#13: Én is így vagyok. A lemezt el is szoktam dobni kibontás után. A dobozt leteszem állítva a tv alá, és azt nézem, miközben nyomogatom a kontrollert.
#13
YanezModerátor
#11: Számomra a borító a legfontosabb, azért veszem meg. A játék másodlagos, szinte mindegy mi lapul a tokban.
#12
#11: Csatlakozom.
#11
Ezek csak borítók.A lényeg,hogy a játék milyen.Nem is értem mi ezzel a probléma.Megint csak a kötelező és elmaradhatatlan siránkozás.
#10
#9: A fekete és a fehér színek be vannak tiltva.
#9
#8: Ebben egyetértek, de szerintem ki lesz valami más találva, mert ezt tényleg alig lehet majd látni. Személy szerint egy fekete doboz, azon a fehér logo + felirat szerintem vagány lenne, és feltűnő.
#8
#7: Ez igaz. De kétlem hogy érdemben változna. Abban a fekete csíkban csak az egyik neve lesz. Azért ez nem túl feltűnő. Főleg ha még azt is hiszi valaki hogy az összes játék jó “mindenhova”
#7
#6: Ez jelenleg azon játékok dobozai, amelyek mindkét konzolon elfutnak. Vagyis jelenleg ezek közül nem tudnak mellé nyúlni egyikkel sem.
#6
Szerintem azért a kevésbé “profi” vásárlók miatt nem biztos hogy tényleg annyira jó ez a minimál megkülönböztetés. Kiváncsi vagyok hányan nyúlnak majd mellé, mert a matricát nem figyelik eléggé.
#5
#4: Lehet, hogy megint fiús szín lesz a rózsaszín. Mert régen az volt!
https://index.hu/tudomany/til/2015/03/16/rozsaszin_a_fiuknak_kek_a_lanyoknak/
#4
#2: A Dirt nem bírta ki, hogy ne legyen legalább azt egyik csücske rózsaszín. Hát meg sárga... A mai napig kutatom a lehető legelrugaszkodottabb szempontokból is a jelenséget. Minden esetre a Far Cry 6 borítóján nem fedeztem fel ezt a színt. Valami van azzal a játékkal, hogy az egyáltalán nem rózsaszín. Ez olyan különbség a három dizájn között, mint a kvantumfizika, és a rendes Einstein-i relativitáselmélet között van. Az egyik univerzum szabályai nem működnek a másikban. És most mindegy, hogy a gravitációról beszélünk, vagy a rózsaszín színről, pont ugyan az a kettő. Szegény Hawking ezért halt meg és nem derítette ki.
#3
Nagyon irigyelte az MS a PS4 dobozokon lévő hülye fehér matricát, és ők is rá akarnak valamit dobni a dobozra. xD
#2
YanezModerátor
#1: Mikróéknál nagyon szerethetik a spenótot. Szoniéknál meg az Avatar muvit. Én rózsaszínt tettem volna rá meg egy kis csillámot.
#1
A mai világban már-már meglepő egy zöld csík a doboz tetején. Meg egy zöld tok és egy észrevehetetlen 30 centis zöld logó mindegyiken, hogy optimized, for Series X. Szerintem meg lehetne úgy is csinálni, hogy a főszereplők fejét takarja ki és akkor lehet, hogy nem lenne feltűnő.