Cyberpunk 2077 - lássuk a nyomornegyedet!

Santo Domingo Night City kevésbé kellemes körzetei közé tartozik. A gyárak egyfolytában dolgoznak, a lakosság pedig óriás felhőkarcolókba tömörül, amelyek szintjei között komoly a különbség és a feszültség.

A CD Projekt RED mindent megtesz azért, hogy a Cyberpunk 2077 világának részleteit minél jobban megismertesse velünk, és ebbe beletartozik a játéknak otthont adó Night City bemutatása is. A városról érkezett már egy összefoglaló, de úgy látszik, szép lassan minden régió kapni fog egy kis figyelmet. Legutóbb Westbrookról láttunk néhány concept artot, most pedig Santo Domingóra került a sor.


Santo Domingo ipari és nyomornegyed egyszerre. A nagy cégek ide hozzák a gyáraikat – lerombolnak régebbieket, hogy újakat húzzanak fel a helyükön –, és ezek egyfolytában dolgoznak. Eközben a körzet lakossága túlzsúfolt megafelhőkarcolókba kényszerül, arra várva, hátha valamikor felvillan az esély egy jobb életre.

A Cyberpunk 2077 november 19-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, de az új konzolgeneráció indulásakor ingyenesen azokra is frissíthetjük a játékot.

9 komment - szólj hozzá!