Háromszor bétázik a Marvel's Avengers

  • Írta: szlav
  • 2020. július 15.
  • Korai verzió
Link másolása
A Crystal Dynamics megígérte, hogy mindnyájan lehetőséget kapunk arra, hogy a megjelenés előtt kipróbáljuk a Marvel's Avengerst. Ennek jegyében három augusztusi dátumot kaptak a próbakörök.

Szeptemberben végre akcióba lendülnek a Bosszúállók, de szerencsére már hetekkel a premier előtt próbát tehetünk a grandiózusnak ígérkező akciójátékkal. A Crystal Dynamics csapata egy-egy hetes kihagyással három dátumot jelölt meg, melyek során mindhárom célplatform játékosai lehetőséget kapnak arra, hogy belekóstoljanak a játékba.

Augusztus 7-én kezdődik az első próbakör, melyen kizárólag a PlayStation 4-es változat előrendelői vehetnek részt. Egy héttel később, azaz augusztus 14-én az Xbox One-os és PC-s verzió előrendelői csatlakozhatnak a bulihoz, ugyanekkor pedig elindul a PS4-es változat teljesen nyílt bétája. Az utolsó próbakör augusztus 21-én lesz esedékes - ekkor már minden platformon szabadon kipróbálhatjuk a játékot, előrendeléstől függetlenül.

És hogy mit tartogat majd ez a béta? Nos, a játék kreatív igazgatója szerint mindenből egy keveset. Belenézhetünk majd a sztorimódba, kipróbálhatjuk a kooperatív missziókat, fejleszthetjük a hőseinket, felfedezhetünk néhány helyszínt, valamint lecsekkolhatjuk a War Zone és Drop Zone névre hallgató különleges küldetéseket is.

A bétáról, valamint magáról a játékról legközelebb július 29-én hallhatunk majd bővebben, ekkor ugyanis egy újabb War Table-prezentációval jelentkezik a Crystal Dynamics csapata. Az előző közvetítést itt nézhetitek vissza.

A Marvel's Avengers szeptember 4-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, később pedig befut Series X-re és PS5-re is. A játék megkapta a Microsoft Smart Delivery támogatását, így ingyenesen frissíthetnek az újabb verzióra azok, akik Xbox One-on szerzik be a játékot - hasonlóképp jár majd el a Sony is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...