Az xCloud is az Xbox Game Pass Ultimate része lesz

Az Xbox Game Pass Ultimate eddig is az egyik legjobb ár/érték aránnyal rendelkező előfizetéses szolgáltatás volt, most azonban bejelentette a Microsoft, hogy ezt a Project xClouddal teszi még csábítóbbá - méghozzá felár nélkül.

Az Xbox részlegének fejese, Phil Spencer jelentette be egy Twitter-posztban, hogy a Project xCloud szeptembertől beházasodik Xbox Game Pass Ultimate előfizetésbe - ráadásul mindenféle extra költség nélkül.

Ez azt jelenti, hogy ahol a szolgáltatás már elérhető, azokban az országokban szeptembertől az előfizetők nem csak, hogy rengeteg játékhoz férhetnek hozzá, de ezeket mobileszközökön, hardvertől függetlenül is élvezhetik majd, ha úgy tetszik, akár útközben is.

Spencer emellett továbbra sem győzte hangsúlyozni, hogy az Xbox Game Studios játékai a következő néhány évben elérhetőek lesznek Xbox One-on is, hiszen nem szeretnének senkit sem rákényszeríteni a generációváltásra. A Project xCloudnak hála pedig idén karácsonykor olyan címekkel játszhatunk majd, mint például a Halo Infinite - bárhol és bármikor.

49 komment - szólj hozzá!