Az xCloud is az Xbox Game Pass Ultimate része lesz

Az Xbox Game Pass Ultimate eddig is az egyik legjobb ár/érték aránnyal rendelkező előfizetéses szolgáltatás volt, most azonban bejelentette a Microsoft, hogy ezt a Project xClouddal teszi még csábítóbbá - méghozzá felár nélkül.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#49
#1: Talán meg kéne tanulni sakkozni hogy tudd mi a jelentése a sakkmattnak, vagy megfelelő összefüggésben, szövegkörnyezetben használni. :D
#48
#45: Az igen.
Ezt nevezi a szaknyelv süket dumának XD
#46
Törölt felhasználó
Ui:a linket valamiért nem szereti az oldal,de aki kíváncsi (és fiatalabb) az rákereshet a Floppy disk-re.
#45
Törölt felhasználó
Másképpen gondolkodunk,de ezzel semmi baj! Mindig is többen voltak a kételkedők és kevesebben az álmodozók. Aztán rácsodálkoztak az első villanykörtére :) Nézzétek csak mennyi adat tárolható 1 négyzetcentiméternyi papírvékony felületen ehhez képest...

https://hu.wikipedia.org/wiki/Hajl%C3%A9konylemez

Vagy a mobiltelefonos wap-tól 20 évecske alatt mi lett! De egymásmellett is jól mutatna az első képcsöves tv vs a hajszálvékony Szuper Aktív-Mátrix Organikus Fénykibocsátó Dióda (Super Amoled) is.
Szerencsére bár a világot nem a kételkedők tömege viszi előre,de mégis elengedhetetlenek azok számára akiknek a fejében ilyenkor az a hang kattan..
Azért is megcsinalom!
Jó éjt mindenkinek!
#44
Először én is azt hittem, hogy a mega telefonos internet akkorát fog szaladni, hogy majd még dumálni is lehet menet közben, mint a filmekben. Autópálya tempó mellett már simán lehetetlen hosszabb távon facebook-on beszélni hangban, de igazából még a rendes hagyományos telefonvonalon is fostalicska az egész parádé. Pusztul burul az egész folyamatosan és nagy háborúban van az internet a létezésért, miközben a térerőt tele mutatja és akkor esik le 1-re, amikor telefonálni akarsz.

Úgyhogy aki ezt a fajta gaming-et elképzeli, az úgy képzelje, hogy ez mozgás közben nem lehetséges. 5G-vel sem lesz az, csak nagyobb lesz az esély rá, hogy lássál is valamit, de csak akkor, ha éppen a seggeden ülsz. Itt nem azzal van a gond, hogy végig hurcolod a lakáson a motyót, de utazás közben nem fog menni és ezt garantálom. Meg azért érdemes tisztában lenni azzal, hogy egy átlagos telefonkijelző felbontású video sztream 60 fps-el mennyi adatot fogyaszt?

Hát az egy kis 10 perc pluszos játékidő mellett közelít haver a végtelenhez és amikor még ki sem jutottál a tutorial-ból, már villlog a sarokban, hogy piros a szakad. Kár, hogy ilyen légvédelmi sziréna hangokat nem tol hozzá. Mama WiFi-jén már penge lehet a vétel a gyerekszobában, de még ott is lehet kockás. Na de ugye milyen Mama az, akinél nem lóg egy UTP kábel, amit a múltban fektettünk le?

Azt ilyen klikk hang kíséretében be lehet dugni a laptop-ba és utána jön csak a Control 60 FPS RTX a különböző felbontásokban. Na de ezt már sokkal jobb egy nagyobb kijelzőn nézni. Nekiállsz mondjuk telón egy Dragon Age Inquisition-nek és lehet, hogy elvagy a harccal, de akkor sem tudod elolvasni a menüket meg a szövegeket, ha olyan szemed van, mint a Jensen-nek a Deus Ex-ből.

Én inkább fogom a kis gépet meg a drótokat, összedugok mindent, mint egy sci-fi ben, aztán úgy még működik is minden.
#43
#35: Mondjuk vonaton, stb... az 5G se fog csodát hozni. Most se a 4G lassúsága elsősorban a legszűkebb keresztmetszet.
#41
#40: Végig vezetéken akkora volt a késleltetés (papíron 14ms), hogy játszhatatlan volt a Sonic Generations...
#40
Törölt felhasználó
#39: Most tényleg csak ennyi ment át?
Ebben a pillanatban mért késleltetés a mobilomon 17ms amúgy!Kétlem hogy akár ezt is érzékelnéd,de lesz ez 5g vel jobb is :)
#39
#38: Cuphead.
Stream-es latency-vel.
Sok sikert.
#38
Törölt felhasználó
#37: Ami igaz az igaz,hogy pl Rdr2 stb feliratokat nem szeretnék nagyítóval olvasni :) De pl egy Cuphead,Rage vagy Ori stílusú játékokkal szívesen pötyögnék,ha nyaralás közben leszakad az ég vagy szorulásom van :)
#35
Törölt felhasználó
Jön az 5g,valamelyik cég időben felkészül.Dedikált szerverek stb,valamelyik meg majd bérel ezektől,hogy szolgáltatni tudjon és versenyben maradni.
#34
Törölt felhasználó
#30: Én csak arra írtam,hogy switch el szemben ki akar egy 5 colos kijelzőn forzazni pl.
#32
Le akartam videózni hazafele mennyire lehet geforce now-val játszani vonaton ülve, de csatlakozni se tudtam :D
Ennyit az utazás közbeni Forzazásról.
#31
#30: Idiotizmus nincs max a te fejedben.. Itt a játszáson van a lényeg hogy bárhol elérd a kedvenceidet csak legyen net. És a grafika az ugyanaz csak kicsiben és kurva sokan néznek netflixet ,hbo got telefonon/tableten... (Azért mikor ezt olvasod le ne ess sehonnan hogy ezt most itt tőlem tudod meg). ja de tudom igénytelenek élnek a világon mindenütt igen igen sokan vagyunk...