Frissítve: Geoff Keighley kalandjai a DualSense-szel

  • Írta: Baloo
  • 2020. július 17.
  • Videó
Link másolása
A Summer Game Fest műsorát folytatva Geoff Keighley fogja első kézből bemutatni a PlayStation 5 új kontrollerét, a DualSense-t, részletes élménybeszámolóra számíthatunk a kontroller összes funkciójával kapcsolatban.

A PlayStation 5 irányítójának leleplezése jóval beelőzte magának a gépnek a debütálását, azonban azóta csend honolt a DualSense környékén. Egészen mostanáig, hiszen egy ma este, 17:30-kor induló műsorban Geoff Keighley fogja első kézből bemutatni a Sony új kontrollerét.

Keighley Twitteren jelentette be, hogy már alig várja, hogy megoszthassa velünk a tapasztalatait a haptikus visszajelzésre és a programozható ellenállású ravaszokra vonatkozóan. Nem tudjuk, hogy ez egy videóban mennyire fog átjönni, mindenesetre várjuk a videót szeretettel!

Update! Lepörgött az adás, Geoff Keighley az Astro's Playroom demójával mutatta be a PlayStation 5 kontrollerét. Szó esett a haptikus visszajelzésről, az adaptív ravaszokról és a kontroller új hangszórójáról is.

27.
27.
koviprog
A videóból 2,5 perc hasznos a többi egy vicc és a termék nincs megmutatva rendesen csak ennek a valakinek a virsli feje, tudatlanoknak nem kellene SONY fejlesztést bemutatni. Sokkal kreatívabb és okosabb emberekre kellene ezt bízni.
25.
25.
zozo76hun
#17: En is "maszekoltam vele", a jobb oldali analog kar szarozott, szetszedtem az egesz kocerajt, aztan WD40!!! Azota jo, de a biztonsag kedveert vezzem egy uj kontrollert (del sincs bontva), hatha ez beszarik vegleg.
24.
24.
zozo76hun
#23: Meg nem volt a kezemben, de olvastam hogy allitolag baromi jo!
23.
23.
godach
Kövezzetek meg, de próbáljatok ki egy GameCube kontrollert. Nekem azóta nincs tökéletes, fogásra :/
22.
22.
adamsfamily
#17: Nekem nincs agyon használva a ps 4,csak az exkluzívokat játszom rajta,de a d-pad nekem úgy tűnik mintha kezdene beszarni,vagy már eleve szar volt.Ha a balrát nyomom,néha a felfelét érzékeli,ami azért elég zavaró tekintve hogy 5 játékot vittem végig eddig rajta.
Nagybátyámnak például nem működött a d-pad rajta és csak mostanában tűnt fel neki.
A box irányító se hibátlan,azokon az A gomb szokott beszarni.
20.
20.
Fata Morgana
#17: Az egy nyekergő foshalmaz ami már újonnan sem bírt nálam 4 órát jóformán csak arra használom hogy be és ki kapcsoljam a konzolt vele, az Anynet-nek és a Samsung-nak köszönhetően a TV távirányítót használom a Youtube-tól kezdve minden APP vezérléséhez amit használok.
17.
17.
Mr.Dead
Én vagyok az egyetlen aki utálta a DS4-et? Kritikán aluli volt, nem volt túlhasználva de minden féle baja lett. (Oké, ezt egy kis maszekolással végül meg lehetett oldani de egy 20k-s kontrollernél ne legyen már ilyen)
15.
15.
Fata Morgana
A sony megint rossz helyre rakta a D-padot szokás szerint, de nem baj majd egy új Nacon-al kiküszöböli az ember ezt a fiaskót.
14.
14.
Fata Morgana
#13: Váltani lehetett a 8 kiosztásos és a 4 kiosztásos D-pad között.
9.
9.
Ooorky
Számomra még mindig az x360 a favorit.
6.
6.
kamgecam
#3: Nekem a ds4 tök kényelmes pedig nincsenek kis kezeim. Igaz bugyit vettem rá ezért vastagabb picit mint rendesen. A haptikus ravaszokra vagyok nagyon kíváncsi. Remélem tudják majd szemléltetni is és nemcsak Keighely dumáját kell hallgatnom.
5.
5.
Nothing
#3: Egyénfüggő, nekem nagyon bejön a DS4 (igaz, a DS2 volt a kedvenc), ellenben az X kontrollerétől rövid úton kikészült a csuklóm. Másoknál pont az ellenkezője van.
3.
3.
zozo76hun
Inkabb az lesz a legnagyobb durranas a PS5 kontrollerenel hogy vegre kenyelmes LEHET, nem ugy mint a DS4. Legalabbis megelolegezem a sony-nak hogy MERT VEGRE valtoztatni forman. Ehhez kepest a haptikus ravagyok mar csak hab a tortan.
2.
2.
mephi
Kellenek az információk, minél több annál jobb. Személy szerint én már annak is örülök, hogy egy picivel nagyobb méretű lesz ez a kontroller, mint az elődje volt. Bár PS4-em van itthon, de a PC-hez használt Xbox kontrollert én jobban kedvelem. Szóval remélem ez a kontroller jobb lesz, és nem csak funkciókban és tudásban.
1.
1.
Darksiders84
Biztos vigyorogva fogja a nagy fenomenális élményt megosztani a csávóka mert ugyebár egyedülálló lesz az újítás ..... azért kíváncsi vagyok de ez majd csak kézben derül ki úgyis mennyire kényelmes és hatékony.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...