Csúszik a The Falcon and the Winter Soldier

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 18.
  • Cooltúra
Link másolása
A legutóbbi tervekkel ellentétben mégsem rajtol el augusztusban az első Disney+-ra szánt Marvel-sorozat, a The Falcon and the Winter Soldier. Ez talán nem meglepő, elvégre a koronavírus-járvány miatt sokáig szüneteltek a forgatási munkálatok.

A koronavírus-járvány a forgatási munkálatokat sem kímélte, többek között a The Falcon and the Winter Soldier kamerái is leálltak. Emiatt talán nem meglepő, hogy a Disney+-ra szánt sorozat végül mégsem kerül fel augusztusban a szolgáltatás kínálatába, legalábbis az augusztusi megjelenéseket részletező blogposztból már kimaradt a Marvel-adaptáció.

Sajnos azt már nem tudtuk meg, hogy mikorra ütemezte át a Disney a rajtot, de a jövő heti Comic-Con @ Home keretei között talán ezt a bejelentést is megejti. A The Falcon and the Winter Soldier egyébként az első elképzelések szerint ősszel indult volna el, azonban a WandaVisionnel együtt ennek is előrébb hozták a premierjét

Most, hogy ez az előny eltűnt, kérdés, mi lesz a WandaVision premierjével, amely egyébként szintén érintett volt a járvány miatti kényszerszünetben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...