VR-ban térhet vissza a Splinter Cell

Mi mással lehetne eladni a drága VR-eszközöket, mint néhány ütős játékcímmel? A The Information magazin információi szerint Oculus-exkluzív Assassin's Creed és Splinter Cell készülhet a Ubisoftnál.
  • Írta: szlav

Kommentek

#7
#6: Ne, nem eri meg. ;)
#6
...és ne legyek ideges?
#5
Hiszen a Half Life is újjászületett a VR-nek köszönhetően... vagyis sokan fogalmaztak így. Mások meg úgy, hogy hiányzik belőle a VR nem támogatás és egy szám a címéből. Minden esetre sokaknak tetszett az Alyx és a Splinter Cell sem lenne semmivel sem rosszabb téma egy ilyen VR játékra.

Egészen addig, amíg jól megcsinálják őket. Persze nincs mindenkinek szemüvege és szerintem nem is akar mindenki egyet. De akinek van, annak nem rossz hír, ha hasonló tartalom érkezik rá, mert hát erre jó a szemüveg. Az ilyene játékokra mindig úgy gondolok, hogy okés, persze, csinálják meg jól őket, aztán ha pár év múlva újra lesz valamilyen VR szemüvegem, legalább ott lesznek rá olcsón ezek a "régebbi" jó játékok.

Nem olyan rég, amikor körülnéztem a VR kínálatban, akkor már volt több jó és érdekes játék, nagyon sok jópofa ingyenes okosság és egy csomó fos. Gyors ránézésre meg lehetett mondani az árakból, hogy ha a VR kategóriában egy half-baked és félig szép játék készül (játékidő két óra), már azt jó pénzért el lehet adni. Aztán, amik jobban sikerülnek, meg veszik is a szemüvegesek, mert hát különben minek a szemüveg?

Ennél fogva nem csodálkozom, hogy nagyobb játékkiadók is próbálnak ott megjelenni hangzatos címekkel. Nekem nem baj, ha egy VR játék tipikusan VR-es, csak legyen jó. A nagy kiadóknak pedig van is tudásuk és pénzük elég jóra megcsinálni őket - ha akarják. Ha azt nézzük, hogy a Half Life: Alyx is alsó hangon 12 órás, de ha nem szaladsz és mindent megcsinálsz, akkor 20 felé megy a játékidő, az már nem olyan rossz.

Jó tartalom miatt pedig jobban terjedhetnek és olcsóbbá válhatnak a szemüvegek is, az meg mindig jó, ha van rá sok jó játék is.
#4
#2: rendes lesz
#3
otletnek nem rossz mar csak a 3 lampas szemuveget nezve meg tokeletesen illene a lopkadasba
de jo lenne ha csak valaszthato lehetoseg lenne
#2
Kell a francnak, rendes rész kell
#1
Ennek tudnék örülni, de ne ilyen szabadulószobás hülyeség legyen.