Prince of Persia-szabadulószoba - az első képek

Befutottak az első screenshotok a Ubisoft-féle Prince of Persia-trilógia alapján készülő virtuális szabadulószobáról, a The Dagger of Time-ról. A játék hamarosan megjelenik, és Budapesten ki is lehet majd próbálni.

Valószínűleg nem épp úgy tér vissza a Prince of Persia-sorozat, ahogy azt a rajongók várták, mindenesetre érdemes lehet odafigyelni a The Dagger of Time alcímet viselő epizódra, amely egy virtuális valóságban játszódó szabadulószoba lesz. A fejlesztést nem lehet majd otthonra megvásárolni, csak a hasonszőrű szobákra szakosodott helyeken játszhatunk majd vele.


A történet szerint Kaileena invitálására érkezünk az Idő Erődjébe, méghozzá azzal a céllal, hogy legyőzzük a gonosz Magit. Kaileena helyreállítja az Idő Tőrjét, ezzel pedig a játékosok a már jól ismert módon manipulálhatják: lelassíthatják, megállíthatják és visszatekerhetik az idő kerekét. A fejtörőkre épülő szabadulószoba természetesen nagyban épít a résztvevők kooperációjára, akik legalább ketten, de legfeljebb négyen játszhatnak majd együtt.

A budapesti Démonblokkban ki lehet majd próbálni a játékot: ők hintették el a Facebook-oldalukon, hogy a pontos megjelenési dátumra még a héten fény derül, egyébként pedig nem is kell rá sokat várnunk.

8 komment - szólj hozzá!