Prince of Persia-szabadulószoba - az első képek

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 20.
  • Képek
Link másolása
Befutottak az első screenshotok a Ubisoft-féle Prince of Persia-trilógia alapján készülő virtuális szabadulószobáról, a The Dagger of Time-ról. A játék hamarosan megjelenik, és Budapesten ki is lehet majd próbálni.

Valószínűleg nem épp úgy tér vissza a Prince of Persia-sorozat, ahogy azt a rajongók várták, mindenesetre érdemes lehet odafigyelni a The Dagger of Time alcímet viselő epizódra, amely egy virtuális valóságban játszódó szabadulószoba lesz. A fejlesztést nem lehet majd otthonra megvásárolni, csak a hasonszőrű szobákra szakosodott helyeken játszhatunk majd vele.


A történet szerint Kaileena invitálására érkezünk az Idő Erődjébe, méghozzá azzal a céllal, hogy legyőzzük a gonosz Magit. Kaileena helyreállítja az Idő Tőrjét, ezzel pedig a játékosok a már jól ismert módon manipulálhatják: lelassíthatják, megállíthatják és visszatekerhetik az idő kerekét. A fejtörőkre épülő szabadulószoba természetesen nagyban épít a résztvevők kooperációjára, akik legalább ketten, de legfeljebb négyen játszhatnak majd együtt.

A budapesti Démonblokkban ki lehet majd próbálni a játékot: ők hintették el a Facebook-oldalukon, hogy a pontos megjelenési dátumra még a héten fény derül, egyébként pedig nem is kell rá sokat várnunk.

8.
8.
#6: Well, shit csak egy kicsit néztem be.
7.
7.
n_csacsi
Amúgy egy Sands of Time, Warrior Within és Two Thrones tényleg jöhetne remake-be, a többi PoP nem volt már valami jó! Esetleg jöhetne még az a verzió is, amit egyszer beraktak ide hírbe, hogy törölve lett, pedig szerintem adta nagyon! Tetszett a harcrendszer, a mozgások, a homokklón, stb!
6.
6.
n_csacsi
Eskü, nem értem miről beszéltek! :D Ez nem egy VR-os PoP lesz, hanem szabadulószobás...de mind1 is, mielőtt beindul itt egy vita hullám, én tuti kipróbálom a haverokkal, mert még sose voltam szabadulószobában és tetszik az elképzelés. mint ahogy bejön a Fűrész téma is!
5.
5.
Látom új formát kap az árkád gép. Tudjátok mit? Ahogy régen ott álltam a Mortal és Golden Axe, stb gépek mellett, ha van egy jó társaság, van egy kimozdulás és meglátok egy ilyet én simán belerángatok mindenkit egy menésbe. Nincs mese, ez király dolog.

Ja, hogy nem ilyen PoP játékkal is el tudnék lenni? Hát köszi, akkor inkább újra játszom a 2008-ast (szigorúan DLC nélkül), de nem kell egy új AC motoros PoP. Előbb a VR menés.
3.
3.
BockÚr
#2: Hát ha egy resident evil féle felújítás lenne szerintem senki sem bánná
2.
2.
Darksiders84
#1: +1 aztán megkapjuk majd valamelyik régit felújítva.
1.
1.
Slik
mostanaban annyi ilyen hulyeseggel kiserleteznek
nem mondom h nem lehet jo, de szerintem tobb millioan mast varnak mar jo ideje kozottuk en is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...