Prince of Persia-szabadulószoba - az első képek

Befutottak az első screenshotok a Ubisoft-féle Prince of Persia-trilógia alapján készülő virtuális szabadulószobáról, a The Dagger of Time-ról. A játék hamarosan megjelenik, és Budapesten ki is lehet majd próbálni.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#8
#6: Well, shit csak egy kicsit néztem be.
#7
Amúgy egy Sands of Time, Warrior Within és Two Thrones tényleg jöhetne remake-be, a többi PoP nem volt már valami jó! Esetleg jöhetne még az a verzió is, amit egyszer beraktak ide hírbe, hogy törölve lett, pedig szerintem adta nagyon! Tetszett a harcrendszer, a mozgások, a homokklón, stb!
#6
Eskü, nem értem miről beszéltek! :D Ez nem egy VR-os PoP lesz, hanem szabadulószobás...de mind1 is, mielőtt beindul itt egy vita hullám, én tuti kipróbálom a haverokkal, mert még sose voltam szabadulószobában és tetszik az elképzelés. mint ahogy bejön a Fűrész téma is!
#5
Látom új formát kap az árkád gép. Tudjátok mit? Ahogy régen ott álltam a Mortal és Golden Axe, stb gépek mellett, ha van egy jó társaság, van egy kimozdulás és meglátok egy ilyet én simán belerángatok mindenkit egy menésbe. Nincs mese, ez király dolog.

Ja, hogy nem ilyen PoP játékkal is el tudnék lenni? Hát köszi, akkor inkább újra játszom a 2008-ast (szigorúan DLC nélkül), de nem kell egy új AC motoros PoP. Előbb a VR menés.
#4
#3: Jogos
#3
#2: Hát ha egy resident evil féle felújítás lenne szerintem senki sem bánná
#2
#1: +1 aztán megkapjuk majd valamelyik régit felújítva.
#1
mostanaban annyi ilyen hulyeseggel kiserleteznek
nem mondom h nem lehet jo, de szerintem tobb millioan mast varnak mar jo ideje kozottuk en is