Az Indivisible-ből is tévéműsor lesz

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 20.
  • Cooltúra
Link másolása
A videojátékok adaptálására szakosodott dj2 Entertainment újabb címre csapott le, a hírek szerint a független fejlesztésű Indivisible-t viszik majd tévére valamilyen formában. Már a stáb első nevei is megvannak.

A Deadline jelentése szerint tévéműsor lesz az Indivisible-ből, az akció-szerepjáték adaptációjának producerei és írói Meg LeFauve (Inside Out) és Jonathan Fernandez (Rob the Mob) lesznek. Az sajnos nem derült ki a cikkből egyértelműen, hogy sorozatként képzelik-e el a feldolgozást, ahogy az sem, hogy megtartják-e a rajzfilmes látványvilágot - bár ez adná magát.

A munkálatokért a videojátékok adaptálására szakosodott dj2 Entertainment felel - ők készítették a Sonic-filmet is - a Legendary Television közreműködésével. A premier kapcsán sem hallottunk részleteket, de az biztos, hogy a rajongók az NBC Universal streamingszolgáltatására, a Peacockra várhatják a megjelenést. 

Az Indivisible a Skullgirls készítőinek legutóbbi játéka, amely PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Switchre kapható. Az anyag legutóbb azzal került be a hírekbe, hogy úgy jelent meg a Nintendo konzoljára, hogy arról maguk a fejlesztők sem tudtak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...