Steamen is elérhető a Star Wars: The Old Republic

Nem ért véget az EA-játékok és a korábbi Star Wars-címek Steamre történő migrációja. Most, több mint kilenc évvel a megjelenése után, a BioWare MMORPG-je, a Star Wars: The Old Republic látogatott el a Valve platformjára.

2011-ben a legnagyobb World of Warcraft-gyilkosként lépett be az MMORPG-k burjánzó piacára a Star Wars: The Old Republic. Habár trónfosztásra nem került sor, a BioWare játéka a mai napig él és virágzik, hála az egészséges méretű rajongótáborának, a számos frissítésnek, na meg persze annak, hogy időközben szakítottak a havi előfizetéses üzleti modellel, és egy sokkal barátságosabb, prémiumszolgáltatásokkal megfejelt free-to-play hozzáférésre váltottak a készítők.

Most újabb mérföldkőhöz érkezett a játék: az MMO eddig kizárólag az EA saját PC-s platformján, az Originen kapott helyet, a tegnapi naptól kezdve azonban már a Steamen is beizzíthatjuk a fénykardokat. Ez már önmagában is remek hír, az pedig már csak a hab a tortán, hogy a játék steames kártyákat, emotikonokat és saját háttereket is kapott a platformon, később pedig érkeznek a steames achievementek is.

5 komment - szólj hozzá!