Steamen is elérhető a Star Wars: The Old Republic

  • Írta: szlav
  • 2020. július 22.
  • Hír
Link másolása
Nem ért véget az EA-játékok és a korábbi Star Wars-címek Steamre történő migrációja. Most, több mint kilenc évvel a megjelenése után, a BioWare MMORPG-je, a Star Wars: The Old Republic látogatott el a Valve platformjára.

2011-ben a legnagyobb World of Warcraft-gyilkosként lépett be az MMORPG-k burjánzó piacára a Star Wars: The Old Republic. Habár trónfosztásra nem került sor, a BioWare játéka a mai napig él és virágzik, hála az egészséges méretű rajongótáborának, a számos frissítésnek, na meg persze annak, hogy időközben szakítottak a havi előfizetéses üzleti modellel, és egy sokkal barátságosabb, prémiumszolgáltatásokkal megfejelt free-to-play hozzáférésre váltottak a készítők.

Most újabb mérföldkőhöz érkezett a játék: az MMO eddig kizárólag az EA saját PC-s platformján, az Originen kapott helyet, a tegnapi naptól kezdve azonban már a Steamen is beizzíthatjuk a fénykardokat. Ez már önmagában is remek hír, az pedig már csak a hab a tortán, hogy a játék steames kártyákat, emotikonokat és saját háttereket is kapott a platformon, később pedig érkeznek a steames achievementek is.

5.
5.
crytek
#3: Hogy még több ember tolja azért.

Ez kb olyan hogy baszki éhes vagyok eszek ,de minek.....
4.
4.
Újra előfizettem 1 hónapra, majd múlt héten töröltem is.Végig vittem az új kiegészítőt.3-4 óra az egész.Semmi újdonság, annál több bug.Történet közepes alja.Meg sem közelíti az eddigieket. 10/4 ha nagyon jó szívű vagyok.
Csak reménykedni tudok, hogy a kölcsön adott fejlesztők vissza tértével újra kapunk valamit a közeljövőben.
3.
3.
Extol
Ellátogatott a Valve platformjára - de hogy minek
2.
2.
VoidPancake
Nagyon kell az Apex Legends ezek szerint. Kíváncsi vagyok, hogy a játékosok száma emelkedni fog-e a Steam miatt, bár kétlem. Hiába dobták az előfizetéses modellt, egy hónap előfizetés legalább kell, hogy a ne ütközz túl hamar egy paywall-ba.
1.
1.
Hab
Az hogy virágzik erős túlzás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...